Did'dy wrote:Ma taj će radije grijati sjedalicu na tribini, nego se vratiti.
Nema šta, pravi dinamovac...![]()
19Borat90 wrote:Did'dy wrote:Ma taj će radije grijati sjedalicu na tribini, nego se vratiti.
Nema šta, pravi dinamovac...![]()
Nemoj tako... Za 90 minuta je izjavio ako se ne varam da karijeru želi završiti u Dinamu...![]()
piwotman wrote:Nego... Jel igrao itko Menagera i slučajno otkrio nekog mladog i perspektivnog, po mogucnosti, Brazilca?
Mini wrote:piwotman wrote:meni je na menaderu anderson dobar...
Mini wrote:meni je na menaderu anderson dobar...
piwotman wrote:Nk Dinamo - 012386111
Očekujem ga vec protiv Sahtara
pynko wrote:Ona prečka.....
oKRamxII wrote:pynko wrote:Ona prečka.....
A onaj crveni karton
LuxAngelus wrote:sve se slažem osim za golmana...Kelava bi trebao dobit ove god. šansu pa da se vidi dal je on za dinamo il ne...
stalno nabavljat nove starudije je previše...
inače kaj su Pokrivaču ponestali ti čokoladni bomboni ?
http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd ... ak_id=2409
Did'dy wrote:Ako nam je sljedeća sezona toliko važna trebali bi dovesti pojačanja za pozicije golmana (ne opet nekoga pred mirovinu, nego kvalitetnog i dokazanog golmana koji u dinamu može ostati sljedećih 4-5 godina),
Borna wrote:
Jel to isti Did'dy koji je organizirao internet akciju "zadrzimo kocha" i koji je 3 dana nakon toga se svadao sa svima nama da kaj mi hocemo kocha, da je butina hrvat, iskusan, bivsi reprezentativac i da ce on bit savrseno rijesenje i da si siguran u njegove sposobnosti.
nisi ti od onih kako vitar puše
Did'dy wrote:
Treba biti realan.
Borna wrote:
pa to i kazem, kad puse livo, okreni se livo, kad puse pravo, okrenes se pravo...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest