Dolazni transferi

Rasprava o Dinamovim tranferima

Dolazni transferi

Postby piwotman » 02 Aug 2008, 15:25

Topic za dolazne transfere...
Vjerujem da vrijedi staro pravilo tj. da u dolazne transfere (kao i u odlazne) idu samo linkovi i komentari istih, dok za želje se bude valjda otvorio "auto dijelovi - topic" :D

NK Dinamo zanima za veznog igrača slovenskih Domžala Andraža Kirma
http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd ... ak_id=2969

Do sada smo doveli: Moralesa, Suareza, Ibaneza, Hrgovica te Badelja.
Od svih pojacanja najvise mi se svidju igre Badelja. Dosta tocnih dodavanja i proigravanja. Vjerujem da ce ostati u prvih 11.
Od Moralesa se vjerojatno najvise ocekuje. Imao je dobrih igara i manje dobrih. Ivankovic kaze da se njegove oscilacije događaju zbog toga što nije imao pauzu između prvenstava.
Hrgovic je izazvao najvise kontroverzi o kojima nebih :| Definitivno je pojacanje te napokon imamo igracki dobrog lijevog beka.
Dok te truju sile zla znaj da čuvat ću te ja i slični meni!
Odjebi Mamiću. Dosta je bilo!

The O.F.A.H. Firm!
piwotman
gold member

Re: Dolazni transferi

Postby tuks » 02 Aug 2008, 15:31

Pokrivač neki dan izjavio da je Maksimir ponovno opcija nakon kaj je nekoliko puta otklonio mogućnost da se vrati...
Naime,na zadnje dvije pripremne utakmice nije uopće ulazio u igru(mislim) pa je rekao da će pričekat sljedeću tekmu te onda vidjet kako dalje...

Mislim da ćemo se svi složit da bi igrački on bio pojačanje...
Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče...

Više Dinamov navijač nego BBB...
tuks
tuks wannabe

Postby Borna » 02 Aug 2008, 15:42

Kaj nije bila shema da se za svakog igraca koji se ozbiljno spominje otvara novi topic, u auto-dijelove ide zajebancija, a u dolazne samo linkovi na temelju kojih se moze otvorit novi topic?

EDIT: i da, za one koje smo zapravo doveli otvorite topice u igraci, treneri... ili ce se ovdasnji topic premjestit tamo kad potpisu. dankešn
...i kako smo prokleto nisko drzali blanje. to je bio stav, to je bila izjava. mi protiv njih, mi sasvim sami protiv svih...
Borna
Site Admin

Postby LuxAngelus » 02 Aug 2008, 16:03

ako se ne varam ovdje pišemo i o komentarima naših dolaznih transfera, a u onaj topic se zajebavamo sa time svime ;)
pa eto, najbolji transfer bi ja rekao da je Badelja

Suarez nije ništa posebno pokazao, ali sa Rijekom nije uopće bio loš...čini mi se da ne zna centrirat šta je malo zabrinjavajuće
Morales totalno razočaranje zasada, ali pričejamo malo, pogledajte sada Sammira 8-) nakon god. i pol
Butina nesiguran na svakoj tekmi, al u prilog mu ide to šta je dobio u 4 tekme samo 1 gol
Hrgović( :D ) solidan, treba biti realan, nije uopće loš i za klasu je bolji od Čaleta

a sad oko Kirma ne znam...nije li Zdravkec reko da će dovest odsada samo igrače koji su među 6 najboljih :mrgreen:
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby DG87 » 02 Aug 2008, 16:06

Ukoliko se Pokrivac ne vrati Kirma bi trebalo dovesti jer ak pogledas realno ispadne da smo ipak dosta kratki na zadnjem veznom.
Samo dinamo!
DG87
silver member

Postby Bornich » 02 Aug 2008, 16:08

DG87 wrote:Ukoliko se Pokrivac ne vrati Kirma bi trebalo dovesti jer ak pogledas realno ispadne da smo ipak dosta kratki na zadnjem veznom.

Slovenci kažu da se za Kirma interesira Chiev i da će ga najvjerojatnije prodati njima ;)
Dinamo 4ever!
Bornich
bronze member

Postby banderas » 02 Aug 2008, 16:32

Striktno igrački gledano, daleko najveće pojačanje je Hrgović. Divota je vidjet da više ništa ne curi po lijevom boku, a zaprepašćuje vidjet dobar centaršut s iste strane :o
Velika je i stvar što smo time dobili i dobrog izvođača slobodnih udaraca s pozicije za ljevaka.
Bojim se da je Butina bio jako krivi potez. Iako, ni Koch u Rapidu ne briljira, trebalo ga se ostaviti još ovu sezonu. Butina bi mogao nabiti pretrčanu kilometražu u tekmama gdje ima puno centaršuteva, jer na svaki centaršut trči napred pa nazad. Općenito vrlo loše stoji, i protiv Rijeke i protiv Domžala mu je lik s 35 metara pogodio gredu gdje ga je lopta preletjela dok je on stajao na 10ak metara od gola. Vrlo nesiguran i godine nebranjenja mu se vide u svakom potezu, nadajmo se da će doći sebi prije nego bude prekasno.
Osim njega, kvaliteta zadnje linije sad zaista veseli, Etto je jedina slabija karika, čini mi se i da je dosta izvan forme jer svaku tekmu ga Brankec mijenja, dok prije to nikad nije radio.
banderas
Moderator

Postby diesel_RI » 07 Aug 2008, 20:14

Nevera s Kvarnera
diesel_RI
bronze member

Postby SSG79 » 07 Aug 2008, 20:40

diesel_RI wrote:Možda ovo ne bi bilo loše? ;)
http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,129128.jl

bilo bi izvrsno. osim sto bi otvorilo prostora za rotaciju biscan-drpic-simic, otvorilo bi mogucnost da biscan udje i u rotaciju za zadnjeg veznog.
SSG79
bronze member

Postby pynko » 08 Aug 2008, 09:11

Ivankovića za sada suzdržan,ali definitivno ZA....

http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/cl ... ,129192.jl
Prepoznati nečiji sarkazam je pitanje inteligencije....
Sanjam Zagreb bez Bandića i Dinamo bez Mamića.
pynko
Moderator

Postby oKRamxII » 08 Aug 2008, 16:34

Šimić ne bi škodio da se priključi, prvenstveno radi te rotacije, a i tu će barem više igrat xD
oKRamxII
gold member

Postby pynko » 24 Aug 2008, 19:37

Mamić o Tomasovu i Tomasov o Tomasovu...

http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd ... ak_id=3675
pynko
Moderator

Postby Dexxa » 24 Aug 2008, 19:53

Nevjerojatno.....toliko mrze Dinamo da ga ne bi niti prodali već će ga radije pokloniti Hajduku......
Dexxa
gold member

Postby oKRamxII » 24 Aug 2008, 21:06

Što mi je malo čudno jer sam mislio da su si Rene i Maminjo sada dobri... Očito ne toliko...
oKRamxII
gold member

Postby diesel_RI » 25 Aug 2008, 23:28

Nevera s Kvarnera
diesel_RI
bronze member

Postby oKRamxII » 26 Aug 2008, 01:21

Logično je za pretpostavit da će on u kadar umjesto Jozića. A u svakom slucaju bolje od Jozića...
oKRamxII
gold member

Postby pynko » 26 Aug 2008, 10:07

Ipak je on dinamovo dijete......bla,bla,bla.....ili ste ipak uvidjeli koje ste sranje napravili sa golmanima pa bi vam mogao u nekoj od ključnih utakmica Jozić na gol.
pynko
Moderator

Postby pynko » 26 Aug 2008, 20:59

Sinovčić:

IAKO bi prelazak Marina Tomasova u Dinamo za dva milijuna eura bio najskuplji transfer u povijesti HNL-a, Zadar se nije htio odreći nogometnog dragulja. Mamić je Reni Sinovčiću navedenu svotu ponudio na subotnjoj utakmici ako "odmah s nama sjedne u autobus". Za Tomasova su zagrizli i Hajduk te nekoliko inozemnih klubova, a kao mogućeg reprezentativca spominjao ga je i izbornik Slaven Bilić. No, Sinovčić je hladan na sve ponude i kaže da igrač ostaje u Zadru.

"Ne damo ga, procjena je da mali treba ostati i nastaviti se razvijati", rekao je Sinovčić za Index.

Vanjski suradnik Zadra je nedavno izjavio da će Tomasov otići na zimu ili ljeto, a zanimalo nas je je li bliže ostanku u HNL-u ili će se otisnuti preko granice.

"Sve su opcije otvorene i kad dođe trenutak izabrat ćemo najbolje rješenje za njega. Bitno je da nastavi karijeru u klubu gdje se može i dalje razvijati. Šteta bi bilo da ovakav potencijal propadne", misli Sinovčić.

Sinovčić kaže da novac nije najvažnija stvar kod biranja budućeg kluba, nego da Tomasov dođe u sredinu u kojoj može dalje napredovati.

"Tomasov se rodi jedanput u 10 ili 20 godina. Stavili smo novac na stranu, nije stvar tko nudi koliko nego toga da izabere pravu sredinu", zaključio je Sinovčić.
pynko
Moderator

Postby LuxAngelus » 26 Aug 2008, 21:20

slučajno si kopirao vijest par puta :D
mislim da će SInovčić poslat Tomasova u Hajduk, ne bi on inače odbio nikakva 2 milijuna eura
a Hajduk će plaćat banane, kao šta uvijek plaća u transferima između dalmatinaca.

najgora opcija je po meni inozemstvo, jer tada mu je karijera gotova vrlo vjerojatno
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby rogi 83 » 26 Aug 2008, 22:49

LuxAngelus wrote:slučajno si kopirao vijest par puta :D
mislim da će SInovčić poslat Tomasova u Hajduk, ne bi on inače odbio nikakva 2 milijuna eura
a Hajduk će plaćat banane, kao šta uvijek plaća u transferima između dalmatinaca.

najgora opcija je po meni inozemstvo, jer tada mu je karijera gotova vrlo vjerojatno

Ako stvarno misli to da će ga poslati u klub gdje će se dalje razvijati neće ga dati Hajduku. Jer i on nije toliko glup da ne bi shvatio da tamo postoji velika mogućnost da stagnira i da ostane vječiti talent....
rogi 83
bronze member

Postby LuxAngelus » 27 Aug 2008, 00:34

sad ćete me popljuvat al postoji šansa da i ovdje stagnira, šta znaš
postoje primjeri Modrića, Eduarda, Šife, Vukojevića, Pokrivača koji su ovdje doživjeli strašan napredak ili barem napredak

al postoje i igrači za koje su se čuda najavljivali, a ovdje su stagnirali-Pranjić, Ješe, Ljubojević(osobito on nakon 2 gola Engleskoj) i Jertec naravno
u Hajduku imaju valjda sličnu situaciju kaj se baš toga tiče

al svejedno, volio bi ga vidjet u Dinamu i mislim da čak i ako će bit lošiji od očekivanog(a to je igra gotovo na razini Modrića) da će ga semasno prodat šta automatski Zdravkecu paše
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby Dexxa » 27 Aug 2008, 12:59

LuxAngelus wrote:sad ćete me popljuvat al postoji šansa da i ovdje stagnira, šta znaš
postoje primjeri Modrića, Eduarda, Šife, Vukojevića, Pokrivača koji su ovdje doživjeli strašan napredak ili barem napredak

al postoje i igrači za koje su se čuda najavljivali, a ovdje su stagnirali-Pranjić, Ješe, Ljubojević(osobito on nakon 2 gola Engleskoj) i Jertec naravno
u Hajduku imaju valjda sličnu situaciju kaj se baš toga tiče

al svejedno, volio bi ga vidjet u Dinamu i mislim da čak i ako će bit lošiji od očekivanog(a to je igra gotovo na razini Modrića) da će ga semasno prodat šta automatski Zdravkecu paše

Ljubojević je imao poteškoću što su tad Eduardo i Bošnjak bili u klubu.....Pranjić nije ništa stagnirao već je bio najbolji u onoj demoraliziranoj ekipi...a Ješe je priča za sebe.....
Dexxa
gold member

Postby LuxAngelus » 27 Aug 2008, 16:04

uff za Pranjića griješiš, bio je katatsrofalan i tada sam poptpuno razumio prodaju za 500 000 eura
to šta je danas odličan jer je napredovao u Herenveenu, za vrijeme Dinama je curilo sa te lijeve strane(bolje rečeno, svugdje u obrani)
danas kao da ima novi centaršut
tada je podsjećao jako na Čaleta
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby pynko » 27 Aug 2008, 16:28

Dobro, pustimo Ljubojevića i Pranjića..da ne odemo predaleko.
pynko
Moderator

Postby banderas » 31 Aug 2008, 23:41

Profesor je prije mjesec dana pričao kako je još dugo vremena do završetka prijelaznog roka, te da OČEKUJE da će se Dinamo pojačati. Nije valjda da ga je očekivanje izdalo?
banderas
Moderator

Postby banditos » 01 Sep 2008, 00:27

ah, banderas, kamo zuris... pa ima jos vremena, prijelazni rok zavrsava tek za 10,5 sati... bude nas Z.M. sutra iznenadio... ;-)
::: I krv svoju za plavu boju :::
banditos
silver member

Postby DG87 » 01 Sep 2008, 00:30

kaj nije završil prije sat i pol? :)
Samo dinamo!
DG87
silver member

Postby banderas » 01 Sep 2008, 01:57

Netko je očigledno u drugoj vremenskoj zoni :D
banderas
Moderator

Postby Bobo » 01 Sep 2008, 09:29

Većina zapadnoeuropskih zemalja je produžilo prelazni rok do danas u ponoć. Možda i naši.

Očekujem bombu. Deranja u Dinamu :ugeek:
Bobo
silver member

Postby DG87 » 01 Sep 2008, 11:04

Deranja? A jel s njim u paketu dolazi i Kiki Polovanec? Ako ne onda ja to neću. Preskupo.
Samo dinamo!
DG87
silver member

Next

Return to Transferi