Dolazni transferi

Rasprava o Dinamovim tranferima

Re: Dolazni transferi

Postby LuxAngelus » 29 Jan 2010, 17:27

Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby Sant Crusis » 29 Jan 2010, 21:46

Al će se usrećit...:D
Sant Crusis
bronze member

Postby kpain16 » 29 Jan 2010, 22:09

Ajmo se držat teme. Odlazak Papa ne spada u dolazne transfere :!:
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby LuxAngelus » 29 Jan 2010, 22:31

Moja greška, krivo sam vidio.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby taboof » 05 Feb 2010, 19:54

nista od Vide....a jbmu mamu,bas sam mislio da cemo ga lako zbavit buduci da je Osjek u bankrotu skoro....no,uvjek ostaje ljeto,onaj pravi "prijelazni rok" :D
taboof
bronze member

Postby slavonac » 06 Feb 2010, 08:54

tema topica su potvrđeni dolazni transferi...
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

Postby Strahimir » 06 Feb 2010, 17:11

taboof wrote:nista od Vide....a jbmu mamu,bas sam mislio da cemo ga lako zbavit buduci da je Osjek u bankrotu skoro....no,uvjek ostaje ljeto,onaj pravi "prijelazni rok" :D

Klub koji isplati sve plaće i dio premije se definitivno ne može smatrati pred bankrotom.
Strahimir
bronze member

Postby slavonac » 06 Feb 2010, 17:19

strahimir opomena,pogledaj post iznad tvog
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

Postby Strahimir » 06 Feb 2010, 19:34

slavonac wrote:strahimir opomena,pogledaj post iznad tvog

Bezveze!
Strahimir
bronze member

Postby kpain16 » 06 Feb 2010, 20:04

Imaš pravo, evo ti još jedna.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
kpain16
Moderator

Postby larsson » 07 Feb 2010, 18:27

b-67 wrote:
honorarno radis za index.hr

Ne kuzim te...?
"Do Hrvata i Hrvatske ne ima kukavna naroda ni nesretne zemlje. Ovaj narod nije za drugo van da čim prije propadne ter da ne bude samo na neprilici sebi i drugima. Tu ne ima ljudi, ne ima značajeva: ne ima ništa osim hrđe." - dr. Ante Starcevic
larsson
platinum member

Postby kpain16 » 07 Feb 2010, 19:24

Larsson krivi topic. Zbog doslijednosti bi trebala bit opomena al ajd, rođendan ti je. ;)

Dolazni i odlazni transferi je vjerojatno najstriktnija topčad i tu se nema kaj raspravljat osim o onom kaj je u naslovu.
kpain16
Moderator

Postby LuxAngelus » 10 Feb 2010, 15:19

Potpisao Primorac na 6 mj. uz mogućnost produljenja na 3 godine. Ima na SN-u.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby trnjanin » 10 Feb 2010, 15:21

Da sad sam bas procitao...malo iznenadenje je ali vidit cemo kaj ce biti od toga..
Volim te mama al' ne vise od dinama....
trnjanin
bronze member

Postby 0viking0 » 10 Feb 2010, 15:22

Da, protiv ovakvih transfera apsolutno nemam ništa protiv. Ništ ne košta, probni rok, gori od Pap-a nemre bit', + profil napadača napadača kakvog baš i nemamo.

Problem je samo kaj sad imamo apsolutni višak napadača... Osim ak Dodo ne igra Sivonjićevo mjesto...
0viking0
silver member

Postby kpain16 » 10 Feb 2010, 15:30

Naravno da ne može bit gori od Papa. Ipak je on najgori igrač ikad. Teško da postoji netko lošiji. Tako je recimo netko teško mogao bit gori od Andersona... :roll:

90% navijača Osijeka će za Primorca reć da nije za prvi sastav njihove momčadi. Za Dinamo, logično, je.

Ma nek idu u kurac i oni i njihovi debilni transferi. Ovakvi žeton igrači samo ruše ugled klubu, kaj je uopće teško i napravit da budem iskren. Čas pričaju o politici mladih igrača, čas su svjesni kolko je Pap loš, i onda dovode otpadak Osijeka. Da, otpadak Osijeka. Ne zanima me jel dolazi besplatno, jel dolazi na 6 mjeseci, jel dolazi za 100kn mjesečno i jel dolazi da bi se preprodao ili posudio Lokomotivi. Samo znam da će za Dinamo potpisat jebeni Karlo Primorac. Ligu možemo osvojit i bez njega bez ikakvih problema a moram li uopće reć da je za njega HNL granica. Pa nedavno je bio na probi u Eintrachtu ako se ne varam, i naravno, nije prošao.
kpain16
Moderator

Postby LuxAngelus » 10 Feb 2010, 15:37

Prošao je, ali nisu htijeli dati odštetu. Sad ga valjda ne žele opet, ne znam.
Iako sve ostalo se više manje i mogu složiti.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby sego » 10 Feb 2010, 15:52

Bezvezan potez. Umjesto da se ovo proljeće da jos vise sanse Kramariću, sad se opet gomilaju špice,a samim time i nezadovoljstvo.
Nikad nebuš hodal sam!
sego
bronze member

Postby Srednjaki » 10 Feb 2010, 16:04

Prestrašno. Ne moram ni argumentirat jer je svima sve jasno.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby pynko » 10 Feb 2010, 16:10

Srednjaki wrote:Prestrašno. Ne moram ni argumentirat jer je svima sve jasno.

Moraš.

- Karla pratimo već pet godina, u Maksimiru smo s njim uvijek imali problema, ondašnji sportski direktor Cvetković me maltretirao da ga kupimo, no Primorčevi silni zdravstveni problemi stalno su odgađali transfer. Svojedobno je Hajduk za njega nudio milijun eura. Kako je Karlo nedavno od Osijeka dobio slobodne papire, a zauzvrat je klubu oprostio dug, nismo htjeli propustiti prigodu da ga dobijemo besplatno. Možda je to bingo!
Prepoznati nečiji sarkazam je pitanje inteligencije....
Sanjam Zagreb bez Bandića i Dinamo bez Mamića.
pynko
Moderator

Postby Serpico » 10 Feb 2010, 16:24

sego wrote:Bezvezan potez. Umjesto da se ovo proljeće da jos vise sanse Kramariću, sad se opet gomilaju špice,a samim time i nezadovoljstvo.

ne treba tolko brinut oko primorca, taj bu igral isto tolko minuta kao i tomić,tj. niš.
primorac bu vjerovatno za klupu kad se ozljede mandžo i slepi,a ovak bu ovih 6 mjeseci kaj bu kod nas, bil bu igrač za prijateljske utakmice protiv Trnja i za navijanje sa zapadne tribine.

jedini problem je to kaj se ruši ugled kluba dovođenjem kibi-dabi igrača,al onda bolje da su angažirali jozu gašpara :D
bolje do grla u govnu, neg s govnom u grlu
Serpico
gold member

Postby Dexxa » 11 Feb 2010, 00:05

Prestrašno....pa taj čovjek je otvoreno rekao da je navijač Hajduka od malih nogu....
Dexxa
gold member

Postby Postar » 11 Feb 2010, 01:24

Primorac je ako se nevaram imao operaciju trbusnog zida.... Kakav je to igrac koji prije dolaska u Dinamo ima s time problema.
Ivanković, moj brat Zoran i ja smo tri tijela i jedna duša.
Postar
platinum member

Postby Bobo » 11 Feb 2010, 09:50

Dexxa wrote:Prestrašno....pa taj čovjek je otvoreno rekao da je navijač Hajduka od malih nogu....

Zamisli, dok su se Jeličić i Mladinić još u Splitu kleli na plavu krv i purgersku čast.
Bobo
silver member

Postby Srednjaki » 11 Feb 2010, 09:58

Primorac ima samo jednu manu, a to je da je loš igrač.
Naravno, Mamić kaže da je besplatan i sigurno je uvjeren da ga može uvalit za veće pare nego što ga je doveo. Samo je problem što bi Primorac za tako nešto morao igrati. A mi imamo četiri napadača bolja od njega plus što su mi sva četiri simpatičnija od ovog. Baš me zanima na kaj će to ličiti.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby Sant Crusis » 11 Feb 2010, 10:49

Jbg, valjda je svima kristalno jasno da je Dinamo postal supermarket, nabavi za što manje, utopi za što više...Strategia alla Maminho...Hnl mogu osvojit i s juniorima, a u Europi kak bude bude...Stvarno je taj tenkre neumjeren smrad, mislim pa barem je sad kasa puna, a on bi još i još i još...
Sant Crusis
bronze member

Postby Don » 11 Feb 2010, 10:51

za mene Primorac nema kaj traziti u dinamu, jedino da sluzi kao sparing partner golmanu i obrani...
Exil Boys

...a za Dinamo dao bi sve...
Don
gold member

Postby LuxAngelus » 11 Feb 2010, 11:40

Ma ne treba iz ovoga raditi strku, činjenica je da je dovoljno napadača u klubu, ali isto tako treba prvo vidjeti koliku će dotični šansu dobivati. Točnije,u slučaju da svi budu zdravi, a on odigra u 17 preostalih utakmica max 100-200 min, onda to nije nikakva katastrofa. Na ljeto će otić nekamo, a koštat će doslovce ko 1 utakmica pod reflektorima jer ionako ima ugovor na 6 mj. Uostalom samo pogledajte s kime sve igramo do kraja sezone doma. Sesvete, Zadar, Inker, Karlovac...A ako se netko sjeća, protiv Međimurja na početku sezone smo igrali sa 4 napadača, pa i to jasno pokazuje da ima i više nego dosta prostora za rotacije.
Sammir i Morales su igrači koji nikako ne mogu igrati sve utakmice po 90 minuta, Tomečak i Antolić su često, da ne kažem stalno ozlijeđeni, pa će sigurno biti prostora da se većina utakmica kod kuće igra sa 3 napadača.

Zato da se mene pita ove laganije utakmice doma bi koristio rezerve i svakako maximalno forsirao Kramarića od prve do zadnje minute. Ima dosta "težih" utakmica vani, tako da bi bilo stvarno dobro da prva ekipa bude odmorna za te utakmice.

Naravno, bilo bi daleko bolje da se takav ugovor potpisao sa Šimićem ili čak Tomasom(ozbiljan sam), ali šta je tu-je.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby kpain16 » 11 Feb 2010, 14:09

Vidiš osobno ne razumijem taj način razmišljanja. Za Dinamo je potpisao Karlo fakin Primorac, otpadak Osijeka. To je jedino kaj mene zanima. Tvoje objašnjenje stoji, no to ne opravdava njegovo dovođenje. Istoj svrhi je mogao poslužit i bilo tko iz Lokomotive. Koga briga kaj on ima 100kg i kaj je tip napadača kakvog trebamo kad je lik jednostavno prosječno loš nogometaš. Za njega je Šokota avion na mlazni pogon.
kpain16
Moderator

Postby malenazgb » 11 Feb 2010, 17:12

Zloslutnici...jedno od najzvučnijih pojačanja izvjesnog HNL kluba imao je statistiku 30 nastupa - 13 golova.
Nakon prelaska u novi HNL klub, statistika mu je x nastupa - 0(nula) golova

a i brat mu također nije puno bolji
:D

sry 4 OT
When I was young and I had no sense, I took a wizz on an electric fence. It hurt so bad, it shocked my balls, I took a crap in my overalls.
malenazgb
silver member

PreviousNext

Return to Transferi