LuxAngelus wrote:moj zajeb i moje isprike
inače koliko bi moglo negdje bit Boysa?
LuxAngelus wrote:ne neg 1000 000% u 17h u srijedu
a za čuspajz i pivo besplatno sam samo čuo(al vjerojatno je istina, jer ljudi će se napit i bit na tekmi)
baš me zanima dal će Zdravkec bit tam...dal je bio sa Goškom?
ak bude, zanima me gdje bi se smjestio jer je samo 1 tribina
tuks wrote:Samo da kažem da nije Lovren skrivio penal nego Suarez...u to sam 100% siguran...
Ostalo neću baš previše komentirat pošto su pive i grah bili besplatni pa je bilo teško skoncentrirati se na tekmu...
Zagorci k'o Zagorci...samo da je alkohola...
Zakon ljudi!
Vidi se da imam njihove krvi...
LuxAngelus wrote:Suarez?
mislim da nije, sve novine su napisale Lovren, a ja sam sumnjao između Lovrena i Bišćana
ipak sam i prije neg sam vidio na netu zaključio da je vjerojatno Lovren![]()
ai reko sam ti da je fešta i da će hrana i piče bit gratis
DG87 wrote:‘Modri’ u ponedjeljak u Sigetu
Prvenstvenu stanku prouzročenu reprezentativnim obaveza Dinamo će iskoristiti za prijateljska nadmetanja u kojima će Ivanković brusiti formu uoči važnih ogleda koji ih očekuju tijekom rujna. Nakon gostovanja u Krapini, gdje su u srijedu pobijedili Zagorec (4-2), “modri” će u ponedjeljak put novozagrebačkog kvarta Siget, gdje će odigrati prijateljskih 90 minuta s Hrvatskoim dragovoljcem. Utakmica u znak sjećanja na legendarnog predsjednika H. dragovoljca Stjepana Spajića počinje u 17 sati.
tuks wrote:U izvještaju iz Sportskih fali dosta toga...
Suarez vjerojatno najagilniji na terenu,trudio se i par puta dobro centrirao,jednom između ostalog Šokoti za gol...
Ibanez je još jako zelen jer se zaigra i potpuno zaboravi na obranu...gol je pao s njegove strane plus još nekoliko opasnih situacija...
Ofenzivno nije loš...dva dosta dobra udarca imao...
Chago katastrofalan...izgubio nemoguće puno lopti...čovjek krene u dribling,eventualno prođe jednog,dvojicu i onda izgubi loptu...predaja lopte također loša...
Lovren izgledao dosta dobro...suvereno i sigurno...
Tadić neuobičajeno miran kod postizanja gola...rutinirano prebacio golmana...
Šokota zaista je bio najbolji...jedan gol iz odbijanca,jedan glavom i odlična asistencija Tadiću...
Sveukupno igra nije baš obećavajuća...
Users browsing this forum: Postar and 2 guests