Dinamo - Zadar

Ovdje možete raspravljati o Dinamovim utakmicama

Dinamo - Zadar

Postby Blueblood » 21 Nov 2008, 13:56

Nedjelja, 15.30, Maksimir.

Vrlo vazna tekma i ponovit cu ono sto sam rekao za Cibaliju - svaka pobjeda sa manje od 3 gola razlike je za mene neprihvatljivo.

Koliko znam, Bole i Suarez izgubljeni do dalnjega.
"Dinamo Zagreb, ja volim Dinamo Zagreb..."

VRDOLJAK OUT (Napokon!!!!)
Blueblood
silver member

Re: Dinamo - Zadar

Postby Purger » 21 Nov 2008, 19:36

Igramo doma sa zadnjim na ljestvici.Mislim da je tu sve jasno i da bi to trebali lagano riješit.
Nadam se dobrom pristupu i onda bi to mogla bit repriza utakmice sa Sesvetama u neku ruku :D
Purger
silver member

Postby Mini » 21 Nov 2008, 19:57

ako cemo u ovu tekmu uc kao i u svaku do sad predvidam jako teska 3 boda... nadam se da je nasima doslo iz guzice u glavu da nam gori pod nogama pa ce stisnut pa bar protiv zadra ostvarit 3 boda s lakocom...
Mini
silver member

Postby piwotman » 21 Nov 2008, 20:00

Mini wrote:ako cemo u ovu tekmu uc kao i u svaku do sad predvidam jako teska 3 boda... nadam se da je nasima doslo iz guzice u glavu da nam gori pod nogama pa ce stisnut pa bar protiv zadra ostvarit 3 boda s lakocom...

Zasto?
Nismo u krizi! Imamo bod prednosti pred Hajdukom, a buduci da je primarni cilj prvenstvo nema razloga za brigu.
Dok te truju sile zla znaj da čuvat ću te ja i slični meni!
Odjebi Mamiću. Dosta je bilo!

The O.F.A.H. Firm!
piwotman
gold member

Postby Srednjaki » 21 Nov 2008, 20:03

Vjerujem da uz pravi pristup možemo do tri boda.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby Mini » 21 Nov 2008, 20:07

piwotman wrote:
Zasto?
Nismo u krizi! Imamo bod prednosti pred Hajdukom, a buduci da je primarni cilj prvenstvo nema razloga za brigu.

nadam se da me prcas :)

jos smo prvi al ak nam se kiksevi budu dogadali na ovakvim tekmama mogli bi to prvo mjesto lagano izgubit... a mislim da ce hajduk od 100 sansi za prvo mjesto jedno iskoristit... a kad oni budu prvi onda oni diktiraju igru ;)
Mini
silver member

Postby piwotman » 21 Nov 2008, 20:13

Mini wrote:nadam se da me prcas :)

jos smo prvi al ak nam se kiksevi budu dogadali na ovakvim tekmama mogli bi to prvo mjesto lagano izgubit... a mislim da ce hajduk od 100 sansi za prvo mjesto jedno iskoristit... a kad oni budu prvi onda oni diktiraju igru ;)

Tolko spominjani pynkov potpis...

The O.F.A.H. Firm!
piwotman
gold member

Postby LuxAngelus » 21 Nov 2008, 20:24

Srednjaki wrote:Vjerujem da uz pravi pristup možemo do tri boda.

teško, igramo sa dobro uigranom ekipom, punom jakih boraca sa velikim virtuozom Tomasovom na čelu.
ali i ja se nadam.

od ostalih stvari nadam se da se neću smrznuti, a ovu utakmicu ću iskoristiti i kao fizički trening za hladnoću koja me čeka u ČET :D
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby oKRamxII » 21 Nov 2008, 21:00

Pobjeda prijeko potrebna za mir uoči Spartaka, a kako Slaven igra protiv Hajduka možda se malo odmaknemo koji bod...

A i na Maksimiru barem što se tiče HNL-a dobre rezultate imamo barem protiv tih slabijih protivnika...
oKRamxII
gold member

Postby tuks » 21 Nov 2008, 21:08

U nedjelju ćemo razvalit Zadar...
Slobodno igrajte dupli hendikep,a hrabriji mogu i 6 ili više golova...
Igrači na nekome moraju ispucat frustracije,a Zadar je idealan...
Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče...

Više Dinamov navijač nego BBB...
tuks
tuks wannabe

Postby Snješko Cerin » 21 Nov 2008, 22:13

Ako dinamo ne pobijedi, mislim da bi to trebalo značiti da je Tomasov u dinamu. Ali, ako to ne pobijedimo, onda mislim da nemamo moralno pravo podići pehar za prvaka države.
Snješko Cerin
bronze member

Postby marko1210kc » 21 Nov 2008, 22:17

tuks wrote:U nedjelju ćemo razvalit Zadar...
Slobodno igrajte dupli hendikep,a hrabriji mogu i 6 ili više golova...
Igrači na nekome moraju ispucat frustracije,a Zadar je idealan...

I ja sad uložim malo veću lovicu po tom kak si ti rekel i spušim, buš mi ti vratil taj ulog? :p

Ja bi volio isto biti tak siguran i optimističan, ali sjetimo se prošlog kola kad nam je dolazila slabašna Cibalia, koja nije pobijedila zadnjih 6 utakmica, a kamoli zabila gol i te fore, pa kad dođe veliki,atomski,eurosuper Dinamo ... odmah muke bez nauke za profesora i njegovih krivo posloženih igrača.
Ako dobijemo 1,2:0 ja super zadovoljan, naravno samo nek bude dobra igra i trud na terenu barem 75 min. (nadam se da im to nije previše :D )
marko1210kc
gold member

Postby 19Casual86 » 22 Nov 2008, 00:26

Igramo doma protiv zadnje momčadi. Brijem da će bit golijada kao protiv Sesveta.
19Casual86
bronze member

Postby Srednjaki » 23 Nov 2008, 00:24

http://jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak ... ,142141.jl

Naslov je klasična glupost... Upravo je jedan od glavnih problema što u HNL-u ne postoji nešto što se može nazvati generalkom za neku ozbiljnu tekmu. A to pogotovo nije Zadar u Maksimiru.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby LuxAngelus » 23 Nov 2008, 00:40

Dinamo: Butina - Etto, Lovren, Drpić, Ibanez - Mikić, Vrdoljak, Hrgović, Sammir - Mandžukić, Tadić

nisam ni sumnjao da će debil to ovako postaviti(makar ništa nije zasad sigurno)
u četvrtak očekujte jedino Bišćana umjesto Lovrena i eventualno Boleta umjesto Tadića ako se oporavi
već sam rekao da imam osjećaj da će Branko staviti Moralesa na klupu, a mislim da me ni sutra osjećaj neće prevariti.

uostalom, pogledajte u topicu Spartaka što sam napisao kakvu bi formaciju volio i kakvu očekujem .
LuxAngelus wrote:
Sve u svemu, volio bi da ovako krenemo:

Mandžukić
Ibanez-Morales-Mikić
Vrdoljak-Badelj
Hrgović-Drpić-Bišćan-Etto

Butina

ali nekako mi se čini realnijim da ćemo gledati ovakvu formaciju:

Tadić
Mandžukić-Sammir-Mikić
Hrgović-Vrdoljak
Ibanez-Drpić-Bišćan-Etto

Butina

sutra me jedino zanima da li Sammir može nešto napokon odigrati i kad počne utakmicu, a ja mislim da ne može.
Možda i bolje jer ako sutra odigra solidnu utakmicu neće nitko spriječit Branka da ga opet stavi u 1. postavu.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby Jack » 23 Nov 2008, 16:19

zasad bruka, nula s davljenikom usred maksimira
Jack
bronze member

Postby pynko » 23 Nov 2008, 16:25

Dinamov trener je indolentni,nesposobni kreten. Administratori,slobodno mi dajte opomenu.
Prepoznati nečiji sarkazam je pitanje inteligencije....
Sanjam Zagreb bez Bandića i Dinamo bez Mamića.
pynko
Moderator

Postby kpain16 » 23 Nov 2008, 16:55

Ako ne dobijemo ovu utakmicu, bit će to ravno katastrofi. Puno gore nego da ispadnemo od Spartaka, kaj se mene tiče.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby piwotman » 23 Nov 2008, 16:57

kpain16 wrote:Ako ne dobijemo ovu utakmicu, bit će to ravno katastrofi. Puno gore nego da ispadnemo od Spartaka, kaj se mene tiče.

Ako to znaci da ce akademik dobit otkaz - potpisujem!

EDIT: Rga spasava :lol:

The O.F.A.H. Firm!
piwotman
gold member

Postby sooren » 23 Nov 2008, 17:29

Prihvatljiva ili neprihvatljiva igra Dinama-nije više ni važno-bitni su bodovi koji su već od prije bili upisani.Blijeda utakmica bez volje i žara za igrom i dokazivanjem,nešto slično kao u Rijeci.No kad se stabiliziraju stvari(do četvrtka nadam se),ostat će samo upisani bodovi niko se neće sjećati naše igre.Obradovali su me i Hrgović i Šokota koji su zabili jedne od svojih rijetkih golova.Šokoti dakle prvi u HNL-u ove sezone.Kako me pamćenje služi mislim da je Hrgović zadnji put zatresao mrežu Domžalama.
4,8,15,16,23,42
sooren
silver member

Postby pynko » 23 Nov 2008, 17:33

sooren wrote:Prihvatljiva ili neprihvatljiva igra Dinama-nije više ni važno-bitni su bodovi koji su već od prije bili upisani.Blijeda utakmica bez volje i žara za igrom i dokazivanjem,nešto slično kao u Rijeci.No kad se stabiliziraju stvari(do četvrtka nadam se),ostat će samo upisani bodovi niko se neće sjećati naše igre.Obradovali su me i Hrgović i Šokota koji su zabili jedne od svojih rijetkih golova.Šokoti dakle prvi u HNL-u ove sezone.Kako me pamćenje služi mislim da je Hrgović zadnji put zatresao mrežu Domžalama.

Vjerojatno bi bilo 2:0 i da sam ja danas sjedio na klupi. Toliko o ulozi trenera u Dinamu.
pynko
Moderator

Postby sooren » 23 Nov 2008, 17:38

A dobro znao sam da ćeš tak nešto u tom stilu napisat.No šta se tiče trenera ubjeđen sam da će dobro odradit svoj posao,te neće grješiti u odabiru sastava, valjda je tako u svim važnijim tekmama(ne kažem da nije i ova).Ne znam zašto ali tako je...
4,8,15,16,23,42
sooren
silver member

Postby spaner » 23 Nov 2008, 17:40

Tomo ga je majstorski pospremio.
Stvarno je više jadno govorit o nezalaganju igrača. Kome je zadatak da ih motivira?
komandant oklopnih jedinica...
spaner
silver member

Postby pynko » 23 Nov 2008, 17:44

sooren wrote:A dobro znao sam da ćeš tak nešto u tom stilu napisat.No šta se tiče trenera ubjeđen sam da će dobro odradit svoj posao,te neće grješiti u odabiru sastava, valjda je tako u svim važnijim tekmama(ne kažem da nije i ova).Ne znam zašto ali tako je...

Da.Poznat po tome da besprijekorno vodi najvažnije utakmice. Diletant.
pynko
Moderator

Postby sooren » 23 Nov 2008, 17:53

spaner wrote:Tomo ga je majstorski pospremio.
Stvarno je više jadno govorit o nezalaganju igrača. Kome je zadatak da ih motivira?

Mamiću :D ajmo za svaki pogodak strijelcu novi R8. :)
Iako se slažem s tim da Ivankoviću odavno nije više mjesto u Dinamu mislim da će nać šlif za motivaciju,ali ne samo on nego cijeli Dinamov stožer,malo medijskog pritiska,napraviti euforiju pred tekmu i ajmo :)
4,8,15,16,23,42
sooren
silver member

Postby LuxAngelus » 23 Nov 2008, 18:45

najpraznije tribine ove sezone, al jbg i bilo je hladno.
i sa 2 čarape sam si noge smrznuo...

Butina danas vrlo dobar, gotovo da kažem da nas je spasio kad je onaj Ljubičić promašio

Mikić igrač utakmice i dokazao da je igrač sa najboljim centaršutom u Dinamu, trud i želja do 90. min. plus još 2 asistencije...bravo Mika
Lovren 1. pol. obavio posao, drugo se zajebavao sa nekakvim škaricama u prilici koju je morao pogoditi i riješiti utakmicu, u 2. pol.također i u obrani nesigurniji
Drpić osim šta je iskazao sebičnost kad je išao pucati 1 slobodnjak, ništa drugo

Hrgović-do gola očajan, grozan, samo albi lopte, nakon gola(Koji je bio lagan za dat svima osim Lovrenu koji je jednako šansu promašio), nakon gola par dobrih kombinacija sa Ibanezom i bolja igra njega općenito
Vrdoljak užasno loš, trom

Badelj i Sammir neopisivo grozni, totalno fuljali utakmicu, Badelj nešto gori jer je promašio 2 čiste šanse i zajebo izglednu šansu groznim centaršutom(danas jednom korner također izveo gore nego šta bi ga ja izveo, bez pretjerivanja), to ne bi bilo ni tako loše da ta obojica se ne šeću cijelu utakmicu i živciraju publiku...od Sammira to i očekujem, ali od 19godišnjaka koji je već u 1. momčadi...Nema to veze sa oscilacijama, Badelju treba objasniti da treba cijelu utakmicu se truditi, a ne ovako, a Sammira treba odjebat ili stavljat kao jokera.
Mandžukić tu negdje kao 2 gore navedena, nešto konkretniji

Šokota-1. pol. nemotiviran, grozan...2. se trudio i sve je napravio samo da zabije taj gol koji je proslavio kao u najboljim danima :D

Tadić, izborio si sam par šansi...al šta on može sve promašit :lol:
Etto ništa
Morales grozan, također fulo utakmicu.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby Dexxa » 23 Nov 2008, 21:03

Da ovaj Ivanković ima imalo morala i kulture dao bi ostavku.
Dexxa
gold member

Postby pynko » 23 Nov 2008, 21:22

Dexxa wrote:Da ovaj Ivanković ima imalo morala i kulture dao bi ostavku.

I ostao bez otpremnine. Tako glup ipak nije,a nije problem morala,nego čovjek stvarno misli za sebe da je nogometni trener.
pynko
Moderator

Postby Dexxa » 23 Nov 2008, 21:38

pynko wrote:
I ostao bez otpremnine. Tako glup ipak nije,a nije problem morala,nego čovjek stvarno misli za sebe da je nogometni trener.

Zato i kažem morala. Mene bi bilo sram uzimati novac za ovo šta on radi.
Dexxa
gold member

Postby pynko » 23 Nov 2008, 21:40

Dexxa wrote:
Zato i kažem morala. Mene bi bilo sram uzimati novac za ovo šta on radi.

Misliš za ono što NE radi.
pynko
Moderator

Next

Return to Plavi pakao