Mini wrote:ako cemo u ovu tekmu uc kao i u svaku do sad predvidam jako teska 3 boda... nadam se da je nasima doslo iz guzice u glavu da nam gori pod nogama pa ce stisnut pa bar protiv zadra ostvarit 3 boda s lakocom...
piwotman wrote:
Zasto?
Nismo u krizi! Imamo bod prednosti pred Hajdukom, a buduci da je primarni cilj prvenstvo nema razloga za brigu.
Mini wrote:nadam se da me prcas
jos smo prvi al ak nam se kiksevi budu dogadali na ovakvim tekmama mogli bi to prvo mjesto lagano izgubit... a mislim da ce hajduk od 100 sansi za prvo mjesto jedno iskoristit... a kad oni budu prvi onda oni diktiraju igru
Srednjaki wrote:Vjerujem da uz pravi pristup možemo do tri boda.
tuks wrote:U nedjelju ćemo razvalit Zadar...
Slobodno igrajte dupli hendikep,a hrabriji mogu i 6 ili više golova...
Igrači na nekome moraju ispucat frustracije,a Zadar je idealan...
Dinamo: Butina - Etto, Lovren, Drpić, Ibanez - Mikić, Vrdoljak, Hrgović, Sammir - Mandžukić, Tadić
LuxAngelus wrote:
Sve u svemu, volio bi da ovako krenemo:
Mandžukić
Ibanez-Morales-Mikić
Vrdoljak-Badelj
Hrgović-Drpić-Bišćan-Etto
Butina
ali nekako mi se čini realnijim da ćemo gledati ovakvu formaciju:
Tadić
Mandžukić-Sammir-Mikić
Hrgović-Vrdoljak
Ibanez-Drpić-Bišćan-Etto
Butina
kpain16 wrote:Ako ne dobijemo ovu utakmicu, bit će to ravno katastrofi. Puno gore nego da ispadnemo od Spartaka, kaj se mene tiče.
sooren wrote:Prihvatljiva ili neprihvatljiva igra Dinama-nije više ni važno-bitni su bodovi koji su već od prije bili upisani.Blijeda utakmica bez volje i žara za igrom i dokazivanjem,nešto slično kao u Rijeci.No kad se stabiliziraju stvari(do četvrtka nadam se),ostat će samo upisani bodovi niko se neće sjećati naše igre.Obradovali su me i Hrgović i Šokota koji su zabili jedne od svojih rijetkih golova.Šokoti dakle prvi u HNL-u ove sezone.Kako me pamćenje služi mislim da je Hrgović zadnji put zatresao mrežu Domžalama.
sooren wrote:A dobro znao sam da ćeš tak nešto u tom stilu napisat.No šta se tiče trenera ubjeđen sam da će dobro odradit svoj posao,te neće grješiti u odabiru sastava, valjda je tako u svim važnijim tekmama(ne kažem da nije i ova).Ne znam zašto ali tako je...
spaner wrote:Tomo ga je majstorski pospremio.
Stvarno je više jadno govorit o nezalaganju igrača. Kome je zadatak da ih motivira?
Dexxa wrote:Da ovaj Ivanković ima imalo morala i kulture dao bi ostavku.
pynko wrote:
I ostao bez otpremnine. Tako glup ipak nije,a nije problem morala,nego čovjek stvarno misli za sebe da je nogometni trener.
Dexxa wrote:
Zato i kažem morala. Mene bi bilo sram uzimati novac za ovo šta on radi.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests