Sammir

Rasprava o Dinamovim igračima, trenerima, upravi i ostalome vezano uz Dinamo

Sammir

Postby SSG79 » 05 Aug 2008, 23:27

2 stranice se nadrobilo o Hrgovicu, a Sammir nema svoj thread unatoc tomu sto je trenutno nas najbolji igrac.....daleko, najbolji igrac.

Trenutno najveci dobitak u novoj sezoni.
SSG79
bronze member

Re: Sammir

Postby oKRamxII » 05 Aug 2008, 23:38

U potpunost se slažem, ušao je bolji, nije toliko letargičan i trom, življe, pomalo agresivnije i na koncu svega odlučuje utakmice sa par poteza...

Treba se nadati da će slično i nastaviti, nije badava dve milje plaćen...
oKRamxII
gold member

Postby LuxAngelus » 05 Aug 2008, 23:53

e sad da je najbolji igrač...nije :D
to mjesto bih ipak dao Drpiću(donedavno Bišćanu) kolko god tu suludo zvučalo

Sammir igra fantastično kao i šta je bio odličan sve do tekme 2. tekme sa Werderom...
odonda, cijela sezona u qrcu :o

nadam se da neće samo sada biti jako dobar nego i inače.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby Blueblood » 06 Nov 2008, 05:14

Citam ove hvalospijeve od 6.8 i bas me zanima kakva su razmisljanja o Sammiru sada?

Pitam vas ozbiljno - da li je on uopce napredovao u dvije sezone? Ja ne vidim gotovo nikakav pomak u njegovoj igri. Jos uvijek slabo trci, radijus kretanja mu je takoder slab i nema cvrstoce u duelu. Rijetko je konkretan (a kamo li ubitacan) pred protivnickog sesnaesterac a jos rijede zabija golove. Uglavnom, on je neprimjetan na terenu.

Nebi me ovo nimalo rastuzio da ga nismo platili 2,000,000 Eura i da nema toliki potencijal, ali jebiga - vrijeme je da napokon nesto napravi. Tottenham mu je velika prilika ali imam osjecaj da ce opet podbacit. Istina, jos je mlad ali njegova adaptacija traje pre-predugo.
"Dinamo Zagreb, ja volim Dinamo Zagreb..."

VRDOLJAK OUT (Napokon!!!!)
Blueblood
silver member

Postby tuks » 06 Nov 2008, 10:18

Više manje bi se složio sa svim kaj si napisao osim ovoga za črvrstoću u duelu...
Frajer je jebeno jak u građenju lopte i ostajanju na nogama...
Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče...

Više Dinamov navijač nego BBB...
tuks
tuks wannabe

Postby Jack » 06 Nov 2008, 11:33

sammir je postao prosječan igrač, iako se vidi da je tenički jak, nije nimalo konkretan u igri. po meni je morales u ova dva mjeseca napravio više nego sammir u dvije godine tako da bi ga trebalo prodat, pogotovo ako na zimu dođe tomasov, a tu je i badelj kojeg 'profesor' upropaštava na zadnjem veznom
Jack
bronze member

Postby Postar » 06 Nov 2008, 12:05

Badelj i je def. vezni al Pirlo igrac. Nema ni Pirlo cvrstocu za def. veznog al on na toj poziciji igra. Dok Sammir nije Modric al dali je vrijedan 2 mil. svakako je jel sta se u svijetu nogometa prodaje pod 4-5 mil. to je cudo...
Ivanković, moj brat Zoran i ja smo tri tijela i jedna duša.
Postar
platinum member

Postby LuxAngelus » 06 Nov 2008, 13:34

Blueblood wrote:Citam ove hvalospijeve od 6.8 i bas me zanima kakva su razmisljanja o Sammiru sada?

Pitam vas ozbiljno - da li je on uopce napredovao u dvije sezone? Ja ne vidim gotovo nikakav pomak u njegovoj igri. Jos uvijek slabo trci, radijus kretanja mu je takoder slab i nema cvrstoce u duelu. Rijetko je konkretan (a kamo li ubitacan) pred protivnickog sesnaesterac a jos rijede zabija golove. Uglavnom, on je neprimjetan na terenu.

Nebi me ovo nimalo rastuzio da ga nismo platili 2,000,000 Eura i da nema toliki potencijal, ali jebiga - vrijeme je da napokon nesto napravi. Tottenham mu je velika prilika ali imam osjecaj da ce opet podbacit. Istina, jos je mlad ali njegova adaptacija traje pre-predugo.

pa recimo da je solidan igrač koji prečesto radi atrakcije u ozbiljnim utakmicama i prečesto potez previše
ali mora se priznati da ponekada zna dat sjajnu asistenciju, a ni šut mu nije slab(šta nije nebitno)
i nije bio sigurno toliko plaćen...koliko sam ja čuo radilo se o 2 milijuna dolara, ali teško da bi Mamić nekoga i toliko platio
vjerojatno se ipak radilo o milijun eura, tj. 1,5 milja dolara.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby konj » 06 Nov 2008, 14:16

je istina je da je cvrsci u duelu....ali ostalo je isti k....kao prije...on se meni nesvida nikako igra ko junior...i usporava igru bezveze...driblja driblja i......driblja...nema genijalnost niti brzinu...na euroutakmicama nist nije pokazo...slab je kao kreator...to da ima dobar udarac nije istina...ima najslablji udarac u dinamu , mjerilo se to prije godinu dana negdje...dokazano....ja u njemu nevidim nikakav plus...nit sam ga ikad vidio...mozda i bude nest od njega dok stekne konkretnost i brzinu...za mozda 5 godina
/modric je bio dinamo\
konj
silver member

Postby 19Borat90 » 06 Nov 2008, 15:00

konj wrote:je istina je da je cvrsci u duelu....ali ostalo je isti k....kao prije...on se meni nesvida nikako igra ko junior...i usporava igru bezveze...driblja driblja i......driblja...nema genijalnost niti brzinu...na euroutakmicama nist nije pokazo...slab je kao kreator...to da ima dobar udarac nije istina...ima najslablji udarac u dinamu , mjerilo se to prije godinu dana negdje...dokazano....ja u njemu nevidim nikakav plus...nit sam ga ikad vidio...mozda i bude nest od njega dok stekne konkretnost i brzinu...za mozda 5 godina

Sammir je prošle godine na početku sezone igrao odlično... Protiv Werdera je bio među najboljim igračima... U HNL-u je također dobro igrao... Kasnije je potpuno pao, a i sam je priznao da je to zbog toga što nije bio dovoljno fizički spreman... Sada čitam da puno radi na fizičkoj spremi, možda je to uzrok slabijih partija, ali ja njega ne bih još otpiso.. ;)
I have a lot of memories of places where I have been
But I can't remember that anything is like home.
VRATITE NAM CHAT!
19Borat90
platinum member

Postby Saber » 06 Nov 2008, 15:47

Nikako ga sad prodavat....možda sljedeću zimu

ipak je to standardni član momčadi i odigrao je gro utakmica....opet bi razjebali vezu ako bi tu nešto mijenjali

ovom Dinamu treba 1 stoper,1 def. vezni i 1 napadač....i to je to
Danas je na svijetu puno ljudi, ali malo čovjeka. (menadžer Nikolić)
Saber
silver member

Postby oKRamxII » 06 Nov 2008, 23:14

Umro sam danas kaže Blažičko, "Sammir je loše odigrao, šteta, zadnje dvije utakmice protiv Intera i Dragovoljca je bio odličan" xD
oKRamxII
gold member

Postby kpain16 » 06 Nov 2008, 23:35

Nikad Sammir neće zaigrat u imalo ozbiljnijoj europskoj ekipi. Nikad. Lik igra kao da igra nogomet na pijesku. Većina dodavanja, šuteva, driblinga mu je iz mirnog položaja, tj da bi dodao mora stat, kad dribla mora stat. Okreće se pola sata oko sebe...Na stranu kaj je najbolji tehničar u Hrvatskoj i šire, ali na njegovu i našu žalost lik ne razumije smisao modernog nogometa. On je kao i Tomić zamrznut u vremenu prije 90-ih i čisto sumnjam da će se nekim čudom naučit igrat moderno.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby Blueblood » 06 Nov 2008, 23:41

Ja sam svoje vec rekao ali moram dodati da je danas on jos i nazadovao, ak je to uopce moguce.
"Dinamo Zagreb, ja volim Dinamo Zagreb..."

VRDOLJAK OUT (Napokon!!!!)
Blueblood
silver member

Postby Jack » 08 Nov 2008, 17:12

Blueblood wrote:Ja sam svoje vec rekao ali moram dodati da je danas on jos i nazadovao, ak je to uopce moguce.

naravno da je moguće kad ga 'profesor' jednu utakmicu stavi na lijevo krilo, drugu desno krilo, treću zadnjeg veznog, ko bi tu uspio uhvatit neki kontinuitet. sve to ne umanjuje činjenicu da je sammir prosječan igrač bez konkretnosti u igri
Jack
bronze member

Postby oKRamxII » 08 Nov 2008, 17:26

Jack wrote:

naravno da je moguće kad ga 'profesor' jednu utakmicu stavi na lijevo krilo, drugu desno krilo, treću zadnjeg veznog, ko bi tu uspio uhvatit neki kontinuitet. sve to ne umanjuje činjenicu da je sammir prosječan igrač bez konkretnosti u igri

Ajde ne pričaj gluposti Sammir igra samo lijevo krilo ponekad je samo na desnom (ali to je tijekom igre, par puta se ode na desnu ako ne ide preko lijeve, to svaki igrač radi)...

To što si u SN-u jedanput Sammira vidio u sastavu kao dm-u prvo ne znači da će ni igrat to niti da je to istina... Nikad ga nije igrao odnosno kod Solde je jedanput-dvaput se probalo...
oKRamxII
gold member

Postby Dexxa » 08 Nov 2008, 17:30

Uopće nije bitno na kojoj strani i poziciji igra kad je loš...jedini pravi postupak bi bio da mu se zahvalimo...
Dexxa
gold member

Postby 0viking0 » 10 Nov 2008, 15:26

Problem svih naših igrača, a to se vidjelo protiv Sesveta je to da sve super funkcionira u HNL-u. Čim netko ozbiljno stisne (a to je u HNL-u nikad) svi se ukakaju... Samir nije iznimka. Naučen je iz mjesta prodat dribling. Vani ga tako popapaju za doručak.
0viking0
silver member

Postby LuxAngelus » 05 Dec 2008, 18:08

http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd ... ak_id=6943
naučio hrvatski čovjek, a ovajkomentar da mu je teško trčati 50-60m sve govori...
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby pynko » 05 Dec 2008, 22:36

Pusti izjave ....
Sammir je u Udinama itekako skrenuo pozornost na sebe i njemu je to sigurno najbitnije.
Prepoznati nečiji sarkazam je pitanje inteligencije....
Sanjam Zagreb bez Bandića i Dinamo bez Mamića.
pynko
Moderator

Postby Srednjaki » 05 Dec 2008, 22:50

Kad sa sedam metara napucaš loptu sedam metara iznad gola, teško je ne privuć pozornost.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby pynko » 05 Dec 2008, 23:03

Srednjaki wrote:Kad sa sedam metara napucaš loptu sedam metara iznad gola, teško je ne privuć pozornost.

Znam da ga ne simpatiziraš,ali čovjek je u Italiji pokazao najveći potencijal od svih igrača Dinama .
pynko
Moderator

Postby SSG79 » 05 Dec 2008, 23:12

LuxAngelus wrote:http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=6943
naučio hrvatski čovjek, a ovajkomentar da mu je teško trčati 50-60m sve govori...

gdje si ti cuo da je on rekao da mu je tesko trcat 50-60m?

rekao je da mu je sad bolje kad igra na svojoj prirodnoj poziciji blize golu i kad ne mora vise trcat 50-60 metara za BOČNIM igračem, u cemu je totalno u pravu. covjek bi trebao biti neki playmaker a ne potrckalo za obicno prebrzim bocnim igracima.
SSG79
bronze member

Postby oKRamxII » 06 Dec 2008, 11:12

O tome je vjerovatno i govorio, makar vidjet ćemo hoće li baš svaku tekmu igrat na tom mjestu, ipak je i Morales tu...
oKRamxII
gold member

Postby pynko » 07 Dec 2008, 20:21

Don,nisam ja rekao da je Sammir jednako dobar kao Žuti već da je osim Žutog igrač najbolje tehnike kojeg sam u Dinamu gledao. To samo po sebi ne znači da će napravit veliku karijeru. Ja i dalje mislim da je dovođenje Moralesa dobar posao,ali u Sammira vjerujem i dalje i nikako se ne mogu složiti sa ocjenom da je on apsolutna nula. Problem je kako(i da li uopće) postaviti igru sa obojicom u prvih 11 jer to do sada nikako nije funkcioniralo,ali jedno znam a to je da će Sammir sve češće igrati ovako kako je odigrao danas.
pynko
Moderator

Postby konj » 07 Dec 2008, 23:20

trebaju mu jos par godina da postane dobar igrac...a to samo moze kad ima dobre igrace oko sebe...sta znaci da mu je buducnost u magli
/modric je bio dinamo\
konj
silver member

Postby Morsko Pseto » 08 Dec 2008, 00:14

mislim da bi se morales i sammmir odlicno nadopunjavali kad bi igrali iza mandzukica kao dvije poluspice....jedino je problem sto nisu igrace sa velikim plucima, no tu bi onda svoje mjesto dobio i badelj koji bi zamijenio jednog od dvojice....
Morsko Pseto
bronze member

Postby mali_m » 08 Dec 2008, 10:48

Slažem se sa Psetom.. Uz to još stavit Bišćana na zadnjeg veznog i bok.. A Sammir je i bit će sve bolji i bolji,
a to da nemože igrat sa Moralesom u momčadi je notorna glupost, već je sto puta dokazano da ako igrač išta valja
da mu nema veze s kime igra..
mali_m
bronze member

Postby Postar » 08 Dec 2008, 14:13

Mislim da je ovo 1. put da je Sammir s nasim napadacima uspio odigrat 1-2 par puta i dobije prostor za trk prema golu.
Ivanković, moj brat Zoran i ja smo tri tijela i jedna duša.
Postar
platinum member

Postby Don » 08 Dec 2008, 15:20

zavisi koji sistem ce se igrati, sistem 4-2-3-1 nikako nejde da Morales i Sammir zajedno odigraju, jedino bi islo u sistemu 4-3-2-1 , ali i tu bi si Sammir i Morales medjusobno stajali na nogama.
Exil Boys

...a za Dinamo dao bi sve...
Don
gold member

Next

Return to Igrači, treneri i uprava