Blueblood wrote:Citam ove hvalospijeve od 6.8 i bas me zanima kakva su razmisljanja o Sammiru sada?
Pitam vas ozbiljno - da li je on uopce napredovao u dvije sezone? Ja ne vidim gotovo nikakav pomak u njegovoj igri. Jos uvijek slabo trci, radijus kretanja mu je takoder slab i nema cvrstoce u duelu. Rijetko je konkretan (a kamo li ubitacan) pred protivnickog sesnaesterac a jos rijede zabija golove. Uglavnom, on je neprimjetan na terenu.
Nebi me ovo nimalo rastuzio da ga nismo platili 2,000,000 Eura i da nema toliki potencijal, ali jebiga - vrijeme je da napokon nesto napravi. Tottenham mu je velika prilika ali imam osjecaj da ce opet podbacit. Istina, jos je mlad ali njegova adaptacija traje pre-predugo.
konj wrote:je istina je da je cvrsci u duelu....ali ostalo je isti k....kao prije...on se meni nesvida nikako igra ko junior...i usporava igru bezveze...driblja driblja i......driblja...nema genijalnost niti brzinu...na euroutakmicama nist nije pokazo...slab je kao kreator...to da ima dobar udarac nije istina...ima najslablji udarac u dinamu , mjerilo se to prije godinu dana negdje...dokazano....ja u njemu nevidim nikakav plus...nit sam ga ikad vidio...mozda i bude nest od njega dok stekne konkretnost i brzinu...za mozda 5 godina
Blueblood wrote:Ja sam svoje vec rekao ali moram dodati da je danas on jos i nazadovao, ak je to uopce moguce.
Jack wrote:
naravno da je moguće kad ga 'profesor' jednu utakmicu stavi na lijevo krilo, drugu desno krilo, treću zadnjeg veznog, ko bi tu uspio uhvatit neki kontinuitet. sve to ne umanjuje činjenicu da je sammir prosječan igrač bez konkretnosti u igri
Srednjaki wrote:Kad sa sedam metara napucaš loptu sedam metara iznad gola, teško je ne privuć pozornost.
LuxAngelus wrote:http://sportskenovosti.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=6943
naučio hrvatski čovjek, a ovajkomentar da mu je teško trčati 50-60m sve govori...
Return to Igrači, treneri i uprava
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest