Postar wrote:Ja nisam tog dojma da ga je on slao na aerodrom odmah.
Bio je jedan članak od Židaka čim je Sammir došao da ga trebaju vratit prvim avionom...
Postar wrote:Ja nisam tog dojma da ga je on slao na aerodrom odmah.
Srednjaki wrote:Sammir je za Židaka bio sve od cirkusanta do najtalentiranijeg dinamovca u povijesti. I to naizmjenično. Al to više govori o Židaku nego o Sammiru.
spajalica wrote:Zašto? Pa mišljenja o igračima se stvaraju zbog odigranih utakmica i sasvim je u redu da ga netko promijeni... Etto je bio tamo neki kad je došao, kasnije je bio odličan, ali je s vremenom postalo očito da moramo bolje. Sammir je bio anonimac nakon čega se par puta istaknuo i onda 2 sezone ništa... Židak je posebna priča, ali Sammir je svojim igrama natjerao ljude koji su ga obožavali da promijene mišljenje. Da počne igrat u skladu sa mogućnostima i potencijalom, Židak bi mu pisao epove... Ovako ni ne zaslužuje više od avionske karte....
Don wrote:i to kaj velis, svake godine isto slusamo, i svake godine nas razocara... ko za mozda nas ove godine i iznenadi decko...
SSG79 wrote:2 stranice se nadrobilo o Hrgovicu, a Sammir nema svoj thread unatoc tomu sto je trenutno nas najbolji igrac.....daleko, najbolji igrac.
Trenutno najveci dobitak u novoj sezoni.
Saber wrote:Meni je ova rečenica indikativna![]()
Kamo bi najradije, u Španjolsku, Englesku...?
- Bilo gdje.
b-67 wrote:Objavljeno 1.7.2010 u 18:21
"Kad smo kod Sammira, novinari s kojima sjedimo složili su se kako je Sammir danas oduševio svojom igrom....."
Return to Igrači, treneri i uprava
Users browsing this forum: kpain16 and 2 guests