Idemo opet. Kako ga koci forsiranje Sammira ako igraju obojica na razlicitim pozicijama.....
Blueblood wrote:Nije mi jasno cemu toliko drkanje oko Pedra...OK, covjek igra zvijerski u hnl-u ali zato nije odigrao niti jednu postenu tekmu u Europi - i to bi po meni trebalo biti mjerilo klasnog igraca.
Nadam se da me demantira jer ocito zna igrati, ali jebiga - nesto ga ipak koci kad je tekma znacajnija...
Blueblood wrote:Nije mi jasno cemu toliko drkanje oko Pedra...OK, covjek igra zvijerski u hnl-u ali zato nije odigrao niti jednu postenu tekmu u Europi - i to bi po meni trebalo biti mjerilo klasnog igraca.
Nadam se da me demantira jer ocito zna igrati, ali jebiga - nesto ga ipak koci kad je tekma znacajnija...
UltrasLiberi wrote:
Sparta - Dinamo ???
tuks wrote:Donekle se slažem,ali Morales je više igrač poteza,a kao takav je zabio 3 dosta važna gola za nas(Sparta,Hearts,Timisoara)...
Blueblood wrote:
Istina je da je zabio vazne golove (sto mu ide u prilog), ali cak i u tim tekme nije odigrao bog zna sto.
Uglavnom, htio sam ukazati na taj nesrazmjer izmedju njegove partije u domacoj ligi i u Europi - a to je u njegovom slucaju daleko najizrazenije od svih Dinamovih igraca. Kad gledam npr. Mandzukica, on je vise-manje isti igrac bez obzira na protivnika. E, kad bi Pedro bio takav, vrijedio bi kao tri Dilkosa ...
Istina je da je zabio vazne golove (sto mu ide u prilog), ali cak i u tim tekme nije odigrao bog zna sto.
Kad gledam npr. Mandzukica, on je vise-manje isti igrac bez obzira na protivnika. E, kad bi Pedro bio takav, vrijedio bi kao tri Dilkosa ...
19Borat90 wrote:
19Borat90 wrote:Ma trebao bi usto što zabije pridodat bar još 3 asistencije, 4-5 tunela, 5-6 odigravanja petom, skrivit penal i preuzet ulogu golmana i skinit ga, malo dat Vrdoljaku da odmori i preuzet def. ulogu. i tek onda se može reći da je bio blizu "bog zna što".
LuxAngelus wrote:Protiv Heartsa je čak i škotski komentator bio oduševljen.
kpain16 wrote:Dok ovako igra u HNL-u, meni je dobar.
Da, znam da i bez njega možemo osvojit naslov, ali s njim je znatno lakše.
Old school playmaker sa odličnim prekidima i neviđenim udarcem. Naravno da ima pun kufer mana (kao i svatko) i tu je ono filozofsko pitanje. Hoćeš li zažmirit na njih i isticat vrline, ili ćeš isticat mane a zažmirit na vrline.
Sličan primjer je Olić - za jedne bezglavi maratonac, da druge iznimno koristan igrač.
No o čovjeku koji je prvi strijelac i asistent lige nemam niš negativnog za reć. Meni dobar.
Blueblood wrote:
Objektivno - odigrao je nesto protiv najjadniju ekipu koji sam gledao u zadnjih 15 godina od 3. pretkola LP pa nadalje...malo morgen.
LuxAngelus wrote:Pozvan je u reprezentaciju, i to A, a ne neku kombiniranu.
Neće vjerojatno igrati sa Sesvetama, a s obzirom na vremensku razliku, upitan je i za Osijek.
Return to Igrači, treneri i uprava
Users browsing this forum: kpain16 and 1 guest