Pedro Morales

Rasprava o Dinamovim igračima, trenerima, upravi i ostalome vezano uz Dinamo

Re: Pedro Morales

Postby slavonac » 08 Feb 2010, 21:17

ajmo se vratiti na Moralesa
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

Postby Don » 09 Feb 2010, 09:47

necemo opet tu temu Sammir vs. Morales, svako ima svoje misljenje o tim igracima i ja moram reci da za mene Morales ima veci potencijal i sposobnost

Idemo opet. Kako ga koci forsiranje Sammira ako igraju obojica na razlicitim pozicijama.....

Sammir i Morales su klasicni ofenzivni vezni igraci, oba dva igraju najradje iza napadaca. To da ih Jurcic baca na krila da oba dva mogu igrati, to je opet druga stvar.
Exil Boys

...a za Dinamo dao bi sve...
Don
gold member

Postby LuxAngelus » 17 Feb 2010, 18:21

Pozvan je u reprezentaciju, i to A, a ne neku kombiniranu.
Neće vjerojatno igrati sa Sesvetama, a s obzirom na vremensku razliku, upitan je i za Osijek.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby tuks » 17 Feb 2010, 20:21

Šteta,sad mi 6+ na kladionici sa Sesvetama više ne izgleda tako izgledno... :D
Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče...

Više Dinamov navijač nego BBB...
tuks
tuks wannabe

Postby Postar » 17 Feb 2010, 21:41

Ovo mu je vjerojatno zadnja prilika za SP. Ako se sada ne dokaze to je to. Sretno mu bilo. Cak je i dobro da ga nema protiv ovih. Antolic ce valjda igrat.
Ivanković, moj brat Zoran i ja smo tri tijela i jedna duša.
Postar
platinum member

Postby Blueblood » 18 Feb 2010, 08:23

Nije mi jasno cemu toliko drkanje oko Pedra...OK, covjek igra zvijerski u hnl-u ali zato nije odigrao niti jednu postenu tekmu u Europi - i to bi po meni trebalo biti mjerilo klasnog igraca.

Nadam se da me demantira jer ocito zna igrati, ali jebiga - nesto ga ipak koci kad je tekma znacajnija...
"Dinamo Zagreb, ja volim Dinamo Zagreb..."

VRDOLJAK OUT (Napokon!!!!)
Blueblood
silver member

Postby tuks » 18 Feb 2010, 08:29

Blueblood wrote:Nije mi jasno cemu toliko drkanje oko Pedra...OK, covjek igra zvijerski u hnl-u ali zato nije odigrao niti jednu postenu tekmu u Europi - i to bi po meni trebalo biti mjerilo klasnog igraca.

Nadam se da me demantira jer ocito zna igrati, ali jebiga - nesto ga ipak koci kad je tekma znacajnija...

Donekle se slažem,ali Morales je više igrač poteza,a kao takav je zabio 3 dosta važna gola za nas(Sparta,Hearts,Timisoara)...
Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče...

Više Dinamov navijač nego BBB...
tuks
tuks wannabe

Postby 19Borat90 » 18 Feb 2010, 11:12

Osvajali bi Ligu Prvaka kad bi imali igrače koji igraju "zvijerski" u Europi. Čovjek zabija i asistira u Europskim utakmicama i to čak i u onoj najvažnijoj ove godine je imao 2 asista, a uopće ne igra na svojoj poziciji.
I have a lot of memories of places where I have been
But I can't remember that anything is like home.
VRATITE NAM CHAT!
19Borat90
platinum member

Postby UltrasLiberi » 18 Feb 2010, 11:26

Blueblood wrote:Nije mi jasno cemu toliko drkanje oko Pedra...OK, covjek igra zvijerski u hnl-u ali zato nije odigrao niti jednu postenu tekmu u Europi - i to bi po meni trebalo biti mjerilo klasnog igraca.

Sparta - Dinamo ???
Sjever pjeva gradu najlepsu baladu...
UltrasLiberi
silver member

Postby 19Borat90 » 18 Feb 2010, 11:57

UltrasLiberi wrote:
Sparta - Dinamo ???

Ma ništa se to ne broji. Kretanje mu je očajno. Ne izgleda dobro na terenu.
VRATITE NAM CHAT!
19Borat90
platinum member

Postby Don » 18 Feb 2010, 12:13

ne znam kaj taj mali mora uraditi da se njega vec jednom akceptira!!! Necu sad poceti usporedivati njega i modrica jer nisu isti tip igraca, ali moram, kad pogledam moralesa i modrica u zadnjoj sezoni kod nas, onda je Morales isto ak ne i vise napravio u europi ove godine nego Modric u onoj svojoj zlatnoj zadnjoj. Jos kad uzmes u obzir da morales ne igra na njegovoj prirodnjoj poziciji i da su modrica forsirali u zadnjoj sezoni ko ludo, onda je to sto je Pedro napravio ove godine vise nego samo ok.

Ok nije Pedro Modric, nema njegovo kretanje, ali za to sto je bas takav kakav je, napravio je jeben posao i za tu lovu koliko je on kostao nemres ni dobiti nis bolje. Budimo sretni da imamo igraca kao sto je pedro!
Exil Boys

Don
gold member

Postby Blueblood » 18 Feb 2010, 12:55

tuks wrote:Donekle se slažem,ali Morales je više igrač poteza,a kao takav je zabio 3 dosta važna gola za nas(Sparta,Hearts,Timisoara)...

Istina je da je zabio vazne golove (sto mu ide u prilog), ali cak i u tim tekme nije odigrao bog zna sto.

Uglavnom, htio sam ukazati na taj nesrazmjer izmedju njegove partije u domacoj ligi i u Europi - a to je u njegovom slucaju daleko najizrazenije od svih Dinamovih igraca. Kad gledam npr. Mandzukica, on je vise-manje isti igrac bez obzira na protivnika. E, kad bi Pedro bio takav, vrijedio bi kao tri Dilkosa ...

Blueblood
silver member

Postby 19Borat90 » 18 Feb 2010, 13:56

Blueblood wrote:
Istina je da je zabio vazne golove (sto mu ide u prilog), ali cak i u tim tekme nije odigrao bog zna sto.

Uglavnom, htio sam ukazati na taj nesrazmjer izmedju njegove partije u domacoj ligi i u Europi - a to je u njegovom slucaju daleko najizrazenije od svih Dinamovih igraca. Kad gledam npr. Mandzukica, on je vise-manje isti igrac bez obzira na protivnika. E, kad bi Pedro bio takav, vrijedio bi kao tri Dilkosa ...

:?
VRATITE NAM CHAT!
19Borat90
platinum member

Postby LuxAngelus » 18 Feb 2010, 14:09

Protiv Heartsa je čak i škotski komentator bio oduševljen.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby Don » 18 Feb 2010, 15:47

ja se pitam kakva cuda ljudi ocekuju od nekih igraca. Pedro mora biti Ronaldinho, KOvac ko Sol Cambel, Ibanez ko Roberto Carlos, Calello ko Makalele, Kramaric ko Rooney itd itd, ali ljudi moji mi nismo Real Madrid, Barcelona, Bayern, Chelsea ili Milano, mi smo NK Dinamo Zagreb, Klub koji jedva dovuce neke igrace iz inozemstva u HNL i koji sa time sto ima, ima i donekle dobre rezultate u europi.
Exil Boys

Don
gold member

Postby 19Borat90 » 18 Feb 2010, 16:05

Ma trebao bi usto što zabije pridodat bar još 3 asistencije, 4-5 tunela, 5-6 odigravanja petom, skrivit penal i preuzet ulogu golmana i skinit ga, malo dat Vrdoljaku da odmori i preuzet def. ulogu. i tek onda se može reći da je bio blizu "bog zna što".
VRATITE NAM CHAT!
19Borat90
platinum member

Postby Borna » 18 Feb 2010, 21:37

Kad gledam npr. Mandzukica, on je vise-manje isti igrac bez obzira na protivnika. E, kad bi Pedro bio takav, vrijedio bi kao tri Dilkosa ...

da...
...i kako smo prokleto nisko drzali blanje. to je bio stav, to je bila izjava. mi protiv njih, mi sasvim sami protiv svih...
Borna
Site Admin

Postby Don » 18 Feb 2010, 22:22

Mandzukic je ove jesen bio zakurac, bez obzira na protivnika.
Exil Boys

Don
gold member

Postby slavonac » 18 Feb 2010, 22:25

ajmo se vratiti na Moralesa
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

Postby Blueblood » 19 Feb 2010, 10:55

19Borat90 wrote: :?

Pitam se da li se uopce sjecas te tekme? Cini mi se da pamtis samo golove.

I Papadopoulos je zabio "vazne golove" protiv Red Bulla i Hearts...hocu reci da golovi mogu, ali i ne moraju znaciti da je netko nesto odigrao.

Blueblood
silver member

Postby Blueblood » 19 Feb 2010, 10:59

19Borat90 wrote:Ma trebao bi usto što zabije pridodat bar još 3 asistencije, 4-5 tunela, 5-6 odigravanja petom, skrivit penal i preuzet ulogu golmana i skinit ga, malo dat Vrdoljaku da odmori i preuzet def. ulogu. i tek onda se može reći da je bio blizu "bog zna što".

Obozavam ovakve odgovore koji nemaju blage veze sa bilo cega sto sam napisao.

How old are you - four? :oops:

Blueblood
silver member

Postby kpain16 » 19 Feb 2010, 11:08

Dok ovako igra u HNL-u, meni je dobar.

Da, znam da i bez njega možemo osvojit naslov, ali s njim je znatno lakše.

Old school playmaker sa odličnim prekidima i neviđenim udarcem. Naravno da ima pun kufer mana (kao i svatko) i tu je ono filozofsko pitanje. Hoćeš li zažmirit na njih i isticat vrline, ili ćeš isticat mane a zažmirit na vrline.

Sličan primjer je Olić - za jedne bezglavi maratonac, za druge iznimno koristan igrač.

No o čovjeku koji je prvi strijelac i asistent lige nemam niš negativnog za reć. Meni dobar.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby Blueblood » 19 Feb 2010, 11:10

LuxAngelus wrote:Protiv Heartsa je čak i škotski komentator bio oduševljen.

Objektivno - odigrao je nesto protiv najjadniju ekipu koji sam gledao u zadnjih 15 godina od 3. pretkola LP pa nadalje...malo morgen.

Gle, svi ste se okomili na meni a nigdje nisam napisao da je los nego da se malo muci u Europi. I da - nije jedini - ali kod njega je to izrazenije. Tko to ne vidi ili ne zeli vidjeti, to je njegov problem.

Blueblood
silver member

Postby Blueblood » 19 Feb 2010, 11:15

kpain16 wrote:Dok ovako igra u HNL-u, meni je dobar.

Da, znam da i bez njega možemo osvojit naslov, ali s njim je znatno lakše.

Old school playmaker sa odličnim prekidima i neviđenim udarcem. Naravno da ima pun kufer mana (kao i svatko) i tu je ono filozofsko pitanje. Hoćeš li zažmirit na njih i isticat vrline, ili ćeš isticat mane a zažmirit na vrline.

Sličan primjer je Olić - za jedne bezglavi maratonac, da druge iznimno koristan igrač.

No o čovjeku koji je prvi strijelac i asistent lige nemam niš negativnog za reć. Meni dobar.

No argument here.

Kao sto sam rekao - zvijerski u hnl-u, dosta slabiji u Europi. Sto ne znaci da ne zna igrati (a neki mi to pripisuju).

Blueblood
silver member

Postby konj » 19 Feb 2010, 12:09

stvar je u tome sto trkacki i fizicki nije na razini za veliku scenu...za hnl dovoljno ali ne i za europu...ali njegova desna noga za nas zlata vrijedi jer covjek moze rijesit utakmicu jednim potezom , bilo to u hnlu ili europi
/modric je bio dinamo\
konj
silver member

Postby LuxAngelus » 19 Feb 2010, 13:04

Blueblood wrote:
Objektivno - odigrao je nesto protiv najjadniju ekipu koji sam gledao u zadnjih 15 godina od 3. pretkola LP pa nadalje...malo morgen.

Još objektivnije, odigrao je nešto sa 2. ekipom Škotske lige, ekipe koja igra al pari sa Celticom i Rangersom redovnim sudionicima LP.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby 19Borat90 » 19 Feb 2010, 18:33

Pa mr. objektivni, jel se nogomet igra na golove ili na umjetnički dojam? How old are you? Two?
VRATITE NAM CHAT!
19Borat90
platinum member

Postby taboof » 19 Feb 2010, 19:49

Ma dajte,bas se slazem s Donom,sto jos Pedro mora uradit da biste ga prihvatili!!?
Covjek u jednoj polusezoni (hnl i europa) zabije 16 golova u 10 punih utakmica,asistira 13 lopti ,i uz to jos tresne 10 stativa i nabaci jos 7-8 odlicnih lopti koje bi trbale zavrsit u golu,i to kad uzmes u obzir da nije napadac,to je impresivno i svjetske klase...neznam sta jos ocete...Mandzukic,napadac, igra sve utakmice 90 minuta,u 20 utakmica zabije 7 golova,nista vise ne uradi i svi ga slave...stvarno nemogu shvatit neke ljude...
taboof
bronze member

Postby pynko » 19 Feb 2010, 20:08

Besmislena rasprava.
Jel mi razgovaramo ovdje o tome kakav je Pedro igrač u kontekstu HNL-a i Dinama ili o tome može li on biti superioran u utakmicama protiv kvalitetnijih momčadi nego što je to Dinamo?

Pa Dudu prvi nikad nije u europskoj utakmici pokazao Bog zna što. OK,Pedro nije igrač za najbolje europske klubove,ali je uz Viduku, Kocha i Mujčina sigurno najbolji strani igrač koji je igrao u Dinamu u poslijednjih patnaestak godina.
Prepoznati nečiji sarkazam je pitanje inteligencije....
Sanjam Zagreb bez Bandića i Dinamo bez Mamića.
pynko
Moderator

Postby LuxAngelus » 23 Feb 2010, 16:15

LuxAngelus wrote:Pozvan je u reprezentaciju, i to A, a ne neku kombiniranu.
Neće vjerojatno igrati sa Sesvetama, a s obzirom na vremensku razliku, upitan je i za Osijek.

http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/2158/Default.aspx

Prije sam pročitao da nakon priprema u Rovinju ide odmah u Čile, a sad odjednom još ima konferenciju?
Možda će ipak zabiti jubilarni valjda 15. gol Sesvetama :D

Za Osijek je stvarno minimalna šansa s obzirom da igra 2-3 dana prije te utakmice Čile.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

PreviousNext

Return to Igrači, treneri i uprava