Ekipe na sunce...
2015 godina, Barca... osvojio manje/vise sve. Vecina igraca koji mi igraju su prosli staz barce b (kupio ih skoro pa badava ko klince)

Meni je gust igrat sa velikom ekipom pa prodat sve zvijezde i igrat sa klincimaChuro_zg wrote:ovo mi nikad nije bilo jasno...kako moze nekom predstavljat gust igranje sa barcelonom...treba uzet paris est iz trece francuske lige,pa da vidis gusta kad te torus sjebe i neudjes u 2 ligu....kad od takve momcadi slozis nesto,udjes u prvu ligu,ko da si osovjio ligu prvaka,pa preko finala kupa izboris europu ispadnes od interblocka iz ljubljane ,ali uzivas...to je gust.....zivilo igranje menadjera s malim klubovima
Football Manager 2009 will be the next game in the Football Manager series from Sports Interactive. It has been confirmed by the developer and is due out in the second half of 2008.(Due for release on 31/10/2008)
No features have been confirmed as of yet.
Dexxa wrote:I ranije će procurit na net....kao i uvijek dosada.....moje predviđanje je negdje drugom polovicom 9. mjeseca...
LuxAngelus wrote:http://www.24sata.hr/sport/clanak/igrica-umjesto-mamica-i-vi-mozete-postati-menadzer/81244/?context=naslovnica&web_page_id=main_page_sport
bez komentara
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest