Čitajući ovo,potaknuli ste i mene da pokušam sa reprezentacijom i imao sam vrlo zanimljiv ciklus.
Prva utakmica sa Ukrajinom ,zabijem u 8. minuti za 1:0,napadam cijelu utakmicu i u 87. primim gol nakon jedinog udarca Ukrajinaca.dakle 1:1.
Nakon toga prijateljska sa Turcima,dobio 3:2
Slijedi Belarus u gostima,oni povedu 1:0,ja preokrenem i dođem do 1:4,na kraju 2:4. (2 gola Križanca)
Bjerorusija na Maksimiru,ja povedem 1:0,oni u 70.izjednače,bacim sve u napad i dobijem 3:1. Nakon te utakmice na listi ozlijeđenih već su Kranjčar,Eduardo,Šimunić,Pranjić i Runje.
Engleska na Wembleyu,a meni Babić na lijevom boku,Lovren na stoperu,Sharbini na lijevom krilu,a Petrić u napadu uz Olića.Pletikosa na golu.
Nakon deset minuta već je 1:0 za Engleze,na poluvremenu prelazim na napadačku taktiku i sa dva gola KOVAČA!! preokrenem na 1:2.
I normalno primim gol u zadnjoj minuti za 2:2. Ozlijeđuje se i Modrić.Vraćaju se Šimunić i Kranjčar.
Ukrajinci u međuvremenu dobivaju sve i ja im sa bodom iz Engleske bježim 1 bod uz utakmicu više.
Ukrajina-Engleska 0:0. Hrvatska i Ukrajina isti broj bodova i ista gol razlika +10,samo je moja 20:10,a njihova 14:4.
Odlučuje zadnje kolo, tj. tko će više kome.Ja Kazahstanu ili oni Andori.
Ja bez Modrića,Eduarda,Rakitića,Pranjića,Runje,Kovača i Križanca. Igram 3-4-1-2
Pletikosa-Ćorluka,Lovren,Šimunić-Vukojević,Srna,Kranjčar,Sharbini-Mandžukić-Petrić,Olić. Prvo poluvrijeme 0:1,Olić.
Početkom drugog direktni crveni Srni,ali do kraja Petrić zabija za 0:2.
Čekam (k'o ozebli sunce) rezultat iz Andore i imam kaj vidit. Andora-Ukrajina 0:2....
Međusobni omjer isti. Gol razlika ista. I prolazim zbog više postignutih golova!!
U dodatnim kvalifikacijama izvuko Ruse. bumo vidli ....
Prepoznati nečiji sarkazam je pitanje inteligencije....
Sanjam Zagreb bez Bandića i Dinamo bez Mamića.