Football Manager

Pod-forum za raspravu o svemu vezano uz računala i igre

Re: Football Manager

Postby spaner » 06 Feb 2010, 19:54

Ne mogu uopće nastavit igru jer imam samo tri takva i ne mogu se prijavit za Europu.
Jel se tu kaj može il sam gotov?
komandant oklopnih jedinica...
spaner
silver member

Postby kpain16 » 06 Feb 2010, 20:00

Ostavi koje prazno mjesto. Dakle registriraš 23 igrača. Ili manje ako je potrebno.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby spaner » 06 Feb 2010, 20:04

Hvala.
komandant oklopnih jedinica...
spaner
silver member

Postby kpain16 » 06 Feb 2010, 20:28

Kein problem.
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
kpain16
Moderator

Postby neo » 08 Feb 2010, 19:20

Počeo sam opet igrati s Tottenhamom, kupio sam Julia Baptistu a prodao sam Huddlestonea, Jenasa, Keanea, Cudicinija i loanao Gudjohnsena, i dos Santosa. u slijedećem prijelaznom roku planiram uzeti minimalno jednoga def. veznoga i jednog all-roundera, te bar jednog mladog stopera i golmana. Zasad mi ide odlično i drugi sam na ljestvici nakon 8 kola i nebi ništa išao pisati da nisam zadnje kolo igrao protiv Manchester Uniteda i prokletnika Rooneya koji je , btw - prije te tekme nakon 7 kola bio prvi strijelac prvenstva sa 13 golova -što je skoro 2 po tekmi. Međutim protiv mene se raspištoljio lik i smjestio mi 4 komada i sad ima 17 golova iz 8 kola i nije normalan! Meni najbolji strijelci su Defoe i Kranjčar sa 6 golova. Niko mi izvađa sve prekide - slobodnjake, kornere i penale i fkt je jeben, Luku mi stalno oće uzet Man Utd, al nedam ga, a Ćorluku traži Roma. Taman su mi se oporavili oni ozlijeđeni od početka sezone - Bale i Woodgate, te Dawson i Crouch. Bale mi je najbitniji od njih jer je Assou-Ekoto neloš, ali nedovoljno dobar!
Početna postava do zadnjeg kola mi je bila ovakva
Gomes-Ćorluka, King, Bassong, Assou-Ekoto-Palacios, Lennon, Modrić, Kranjčar-Defoe, Julio Baptista/Pavlyuchenko

Sad ću ubaciti Croucha i Balea u ovu postavu i očekujem bar sredinu ljesvice - u borbi za Europu...
Kaj se tiče ovih koje želim kupiti u slijedećem transfernom roku -> Gago, D'Alessandro, Felipe/Lovren (neznam dal on može doć il ima problema sa working permit??), a za golmana stvarno nemam inspiracije - Enyeama ili Mandanda?
[b]i kako da sklopim oči, kad znam da, noćas netko kao ja - sklapa ih zauvijek...[/b]

ne idem na tekme dok Z.M. ne ode iz Dinama
neo
silver member

Postby marko1210kc » 08 Feb 2010, 19:46

Ja sam u prvoj sezoni s Dinamom bio prvi u ligi, ispao iz kupa, u LP osvojio 4 boda. Nakon te sezone napravio sam 2 i po mjesečnu stanku i sad pred tjedan dana nastavim. Imao sam Zeca od prve sezone, bil je za ocjenu 3,5/5, a u novoj 5/5. Isto i Mandža. Ušao u skupine LP, Romu u skupinama mučio svih 85 min kad im je Zeko utrpao, ali onda slijedi i izjednačenje u 93. min. Jebemti sreću... :D Ali bio sam zadovoljan i bodom.
Baš mi je žal kaj sam moral prekinuti. :(

Sad sam instalirao Windows 7 i samo se čeka patch... :D

Jel budu svi friški transferi napravljeni u tom patchu?
Last edited by marko1210kc on 08 Feb 2010, 19:48, edited 1 time in total.
marko1210kc
gold member

Postby neo » 08 Feb 2010, 19:48

e, aj pogledaj dal možeš napraviti screenshot bilo čega na 7ici...ja sam pokušao, međutim kad god uđem u Paint i paste-am on mi baci wallpaper koji imam na desktopu i nemogu potkrijepiti niš slikama :s
[b]i kako da sklopim oči, kad znam da, noćas netko kao ja - sklapa ih zauvijek...[/b]

neo
silver member

Postby marko1210kc » 08 Feb 2010, 19:50

Mogu..
marko1210kc
gold member

Postby neo » 08 Feb 2010, 20:03

znači selim se u tehnička pitanja...fala ti! ;)

neo
silver member

Postby neo » 09 Feb 2010, 13:42

eto da editiram - nakon 17 kola sam treći na ljestvici - prvi je Man Utd,a drugi Chelsea. Rooney najbolji strijelac sa 26 golova, Drogba drugi sa 20, a treće mjesto dijele Torres i Tevez sa 19, Defoe je stao zasad na 18. Prejak je lik - trpa nenormalno, gotovo u svakoj tekmi! Ćarli je unhappy jer oće ić u veči klub, a traže ga Roma i Lyon, međutim podmitio sam ga s novim ugovorom i reko da oću da ostane i da Tottenham ostvari veliki rezultat - zasad funkcionira...Jedino mi je žao kaj mi Hutton trune jer ima potencijala bit jeben desni bek. Razmišljam o tome da izbacim Kinga i stavim ćarlija na stopera, a huttona desno...Bale mi se ustalio na lijevom beku i igra solidno - ništa revolucionarno, iako mi je sad proglašen za najboljeg mladog igrača lige. Palaciosa mi sad po novom traže Inter i Valencia. Desno krilo mi je Bentley i u zadnjih 5 utakmica ima prosjek ocijena 7,92 i 3 gola+4 asista. Luka je lijevo krilo i standardno je najjači igrač kluba uz Defoe-a...Naprijed Defoe i mijenjam Pavlyuchenka i Jula Baptistu, a u slijedećem prijelaznom roku dolazi Kramarić (nisam si mogel pomoć - za Dinamo igra ko blesav!), planiram uzeti Akinfeeva ako će htjet ga dati CSKA i jedan klinac iz Metalurga za obrambenog, nisam zapamtio kak se zove...

neo
silver member

Postby marko1210kc » 15 Feb 2010, 20:13

Ima netko link ili da uploada sve logoe za lige i klubove, ali da se ne mora pojedinačno skidati?
Hvala unaprijed ;)
marko1210kc
gold member

Postby slavonac » 15 Feb 2010, 21:28

joj već sam mislio da je kpain nešto napisao o patchu :)

kpain,ima kakvih novosti?čekam ga kao ozebli sunce :)
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

Postby kpain16 » 15 Feb 2010, 21:30

Službena izjava SI-a

"Patch 10.3 (along with the January data update) is expected around the end of February/early March."

Morat ćeš se još strpit :D
kpain16
Moderator

Postby marko1210kc » 15 Feb 2010, 23:21

marko1210kc wrote:Ima netko link ili da uploada sve logoe za lige i klubove, ali da se ne mora pojedinačno skidati?
Hvala unaprijed ;)

Nema na čemu... :D

Našao sam..
Priprema se "teren" i čeka se patch.. 8-)
marko1210kc
gold member

Postby pynko » 16 Feb 2010, 22:44

Ja jučer skinuo verziju za Mac. Danas "uzeo" Dinamo i krenuo igrat...

Dinamo mi je nerealno dobro napravljen. U play-offu LP sam dobio Slaviju Prag doma 3:1,a u gostima 5:2 .

Sad sam izvukao Chelsea,CSKA Moskva i OM. Valjda će sad bit realniji rezultati. Slepička već nakon 2 mjeseca vrijedi 5 mil.eura,Mandžukić skoro 7...

Kaj ja znam. Idem vidjet dalje....
Prepoznati nečiji sarkazam je pitanje inteligencije....
Sanjam Zagreb bez Bandića i Dinamo bez Mamića.
pynko
Moderator

Postby tuks » 16 Feb 2010, 23:09

Pynko ne budi skroman,dobar si trener...
Zagrebačkim ulicama cesta mog života teče...

Više Dinamov navijač nego BBB...
tuks
tuks wannabe

Postby pynko » 16 Feb 2010, 23:40

tuks wrote:Pynko ne budi skroman,dobar si trener...

Ne jebi. :D
pynko
Moderator

Postby kpain16 » 16 Feb 2010, 23:46

Slavija Prag je 7. momčad češke lige.

1010101

Mac user. :p :D
kpain16
Moderator

Postby larsson » 20 Feb 2010, 00:04

Meni jedino nije jasno kak je Hrvatska repka tak losa. Ak 10 puta pokrenes igru i dodes do kraja kvalifikacija, bez obzira vodio repku il ne, 8 puta cemo bit treci. I to ono, remi s Englezima pa se rastepemo protiv Kazahstana. Cini mi se da je nasa repka prilicno podcijenjena u FMu. Kpain, kakvo je tvoje misljenje?
"Do Hrvata i Hrvatske ne ima kukavna naroda ni nesretne zemlje. Ovaj narod nije za drugo van da čim prije propadne ter da ne bude samo na neprilici sebi i drugima. Tu ne ima ljudi, ne ima značajeva: ne ima ništa osim hrđe." - dr. Ante Starcevic
larsson
platinum member

Postby kpain16 » 20 Feb 2010, 00:15

Pa jesmo bili treći? :D

A gle, štos je u tome da je nemoguće da je podcijenjena. Sve igrače rade zasebno researcheri klubova, s time da je reputacija repke u igri među 10 na svijetu.

Sličan "problem" kao i mi imaju Njemci. Njihova repka nikad u igri niš ne napravi. Zato kaj i nemaju neke igrače. Oni u stvarnosti igraju uvijek znatno bolje nego kaj imaju igrače, gledano kroz povijest. A to je u igri nemoguće replicirat. Slično vrijedi i za nas.

Igra uvelike favorizira fizičke ocjene, a tu smo pušiona u usporedbi sa drugim zemljama. Uz dužne iznimke Olića i 2-3 igrača.
kpain16
Moderator

Postby larsson » 20 Feb 2010, 00:19

Ma bili smo treci, al bas da bi 8/10 puta bili treci, nema sanse.

Pa njihova repka nis ne napravi jer nemaju licencu pa igraju neki lijevi. :D Al debilno mi je to, uzmem repku, krenem i onda me Ukrajinci razbiju 3-1 na Maksimiru, a ja u gostima nemrem dobit Kazahstan...?
"Do Hrvata i Hrvatske ne ima kukavna naroda ni nesretne zemlje. Ovaj narod nije za drugo van da čim prije propadne ter da ne bude samo na neprilici sebi i drugima. Tu ne ima ljudi, ne ima značajeva: ne ima ništa osim hrđe." - dr. Ante Starcevic
larsson
platinum member

Postby kpain16 » 20 Feb 2010, 00:56

larsson wrote:Pa njihova repka nis ne napravi jer nemaju licencu pa igraju neki lijevi. :D

Ma ista stvari kad izbrišeš onaj fajl pa igraju pravi.
kpain16
Moderator

Postby LuxAngelus » 20 Feb 2010, 01:55

larsson wrote:Ma bili smo treci, al bas da bi 8/10 puta bili treci, nema sanse.

Pa njihova repka nis ne napravi jer nemaju licencu pa igraju neki lijevi.

Ja sam jednom baš išao uspoređivati ocjene tih lijevih sa pravima, i radi se o doslovce istim igračima, samo koji su "pocrnjeni" i nemreš ih nabavljat.
Tako da to nema veze.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby neo » 20 Feb 2010, 09:17

Larsson ti si još dobar - ja kefnem engleze 0-3 Modrić da gol, a Srna 2 (slobodnjak i penal) i onda poduvam od Kazana istim rezultatom! :D :D :D o ukrajincima da ne pričam! :D

neo
silver member

Postby pynko » 20 Feb 2010, 17:57

Čitajući ovo,potaknuli ste i mene da pokušam sa reprezentacijom i imao sam vrlo zanimljiv ciklus.

Prva utakmica sa Ukrajinom ,zabijem u 8. minuti za 1:0,napadam cijelu utakmicu i u 87. primim gol nakon jedinog udarca Ukrajinaca.dakle 1:1.

Nakon toga prijateljska sa Turcima,dobio 3:2

Slijedi Belarus u gostima,oni povedu 1:0,ja preokrenem i dođem do 1:4,na kraju 2:4. (2 gola Križanca)

Bjerorusija na Maksimiru,ja povedem 1:0,oni u 70.izjednače,bacim sve u napad i dobijem 3:1. Nakon te utakmice na listi ozlijeđenih već su Kranjčar,Eduardo,Šimunić,Pranjić i Runje.

Engleska na Wembleyu,a meni Babić na lijevom boku,Lovren na stoperu,Sharbini na lijevom krilu,a Petrić u napadu uz Olića.Pletikosa na golu.

Nakon deset minuta već je 1:0 za Engleze,na poluvremenu prelazim na napadačku taktiku i sa dva gola KOVAČA!! preokrenem na 1:2.
I normalno primim gol u zadnjoj minuti za 2:2. Ozlijeđuje se i Modrić.Vraćaju se Šimunić i Kranjčar.

Ukrajinci u međuvremenu dobivaju sve i ja im sa bodom iz Engleske bježim 1 bod uz utakmicu više.

Ukrajina-Engleska 0:0. Hrvatska i Ukrajina isti broj bodova i ista gol razlika +10,samo je moja 20:10,a njihova 14:4.

Odlučuje zadnje kolo, tj. tko će više kome.Ja Kazahstanu ili oni Andori.
Ja bez Modrića,Eduarda,Rakitića,Pranjića,Runje,Kovača i Križanca. Igram 3-4-1-2

Pletikosa-Ćorluka,Lovren,Šimunić-Vukojević,Srna,Kranjčar,Sharbini-Mandžukić-Petrić,Olić. Prvo poluvrijeme 0:1,Olić.
Početkom drugog direktni crveni Srni,ali do kraja Petrić zabija za 0:2.

Čekam (k'o ozebli sunce) rezultat iz Andore i imam kaj vidit. Andora-Ukrajina 0:2....

Međusobni omjer isti. Gol razlika ista. I prolazim zbog više postignutih golova!! :twisted:

U dodatnim kvalifikacijama izvuko Ruse. bumo vidli ....
pynko
Moderator

Postby pynko » 20 Feb 2010, 21:02

Prije prve utakmice u Moskvi,ozlijedio se i Ćorluka tako da je prvih jedanaest bilo:

Runje-Lovren,Knežević,Šimunić,Pranjić-Vukojević,Badelj,Kranjčar,Rakitić-Mandžukić i Olić. Tijekom utakmice lakše ozljede Olića i Rakitića pa su ušli Budan i Sharbini.

24.minuta, Pavlyuchenko 1:0
30.minuta, Ignashievich 2:0
35.minuta, Mandžukić 2:1
45.minuta, Mandžukić 2:2
53.minuta, Pavlyuchenko 3:2

Uzvrat na Maksimiru:

33.minuta, Olić ...... 1:0
52.minuta, Mandžukić 2:0
74.minuta, Pranjić AG 2:1
90.minuta, Mandžukić 3:1 (ak ga nakon ove dvije utakmice Zenit ne kupi onda stvarno...)

I red je spomenuti 11-oricu koji su izborili plasman na SP:

4-4-2: Runje- Lovren,Knežević,Šimunić,Pranjić- Badelj,Rakitić,Kranjčar,Sharbini- Mandžukić,Olić

Jeeeeeeee.... :roll:
pynko
Moderator

Postby LuxAngelus » 20 Feb 2010, 22:28

Vidim Pranjić realno napravljen na beku :D
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby pynko » 27 Feb 2010, 23:07

Ovaj FM mi je jedino zanimljivo igrat sa Dinamom.

Zadnja 2 dana sam krenuo ponovo jer sam greškom pobrisao zadnji save.

Zanimljivosti ove sezone su: ušao u LP,glatko prošavši Olympiakos.Bio u grupi sa MANU-om,Interom i Rangersom. Sa 4 boda prezimio u Europi i čeka me dvoboj sa Benficom.Ako kojim čudom prođem,igram sa pobjednikom Twente-Besiktas.

U prvenstvu dobio Hajduk 7:0. Kramarić iz 12 utakmica ima 16 golova,a najzanimljivije je da mi kopletna prva momčad i 4,5 rezervi imaju ponude za odlazak. Ne želim nikog prodat,osim Vrdoljaka koji je otišao u Betis za 800.000.Etta sam prodao na početku,kao i Sivonjića.

Doveo sam jedino Vidu i već me opsjedaju Rusi,iako se baš nije naigrao.
Zadnje sam odbio 8 mil. od Fiorentine za Slepičku.

Eeee....kad bi tako bilo zapravo.... :D
pynko
Moderator

Postby kpain16 » 01 Mar 2010, 18:39

kpain16
Moderator

Postby slavonac » 02 Mar 2010, 00:21

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
toooooooooooooooooooooooo!!!!!!! :)

hvala kpain ;)
...when you ain't got nothing,you've got nothing to lose,you're invisible,you got no secrets to conceal...
slavonac
Site Admin

PreviousNext

Return to Computers & Gaming