tuks wrote:Mislim da sam odmah rekao da je čovjek cirkusant...
Da, samo šteta je što nije ostao... Cirkusanti su uvijek dobrodošli u cirkus kao Sesvete xD
tuks wrote:Mislim da sam odmah rekao da je čovjek cirkusant...
Dexxa wrote:Ovaj Varteks će do kraja sezone poslužiti svima za napucavanje....jer ako nisu mogli ovu devastiranu Istru pobjediti kod kuće onda neće nikoga do kraja sezone....a Istra igrala bez Traorea, Markovića i Chaga.....igrao je Tadić koji ima 36 godina jer nisu imali s kim skrpat veznu liniju....i Varteks uspije to spušit...
Bobo wrote:Nakon najave rušenaj svih mogućih rekorda u pobjedama, Hajduk nagradio Špacu i produljio ugovor do ljeta 2011.
A kao znak povjerenja u uspješnu suradnju, zadržali su pravo raskinuti ugovor već ovo ljeto.
Dub91rava wrote:Jel ono Sharbini najavljivao 5 komada Rijeci
Tko visoko leti...

Serpico wrote:zagreb opet prosuo 2 boda doma. i onda nek netko veli da onaj štimac ima blage veze o nogometu?
klub je u zadnje 3. sezone zaradil lovu i na mandži, vrdoljaku, ibričiću, mujdži, a nikog nisu doveli(doveli igrače koji su slobodni), a gdje su pare?
i naravno, grad ih već godinama financira na razini cibone & rk zagreba, mada nisu po rezultatima za stavit u istu rečenicu sa tim klubovima. i plus kaj im je sređen nogometni kamp.
larsson wrote:Kakva golcina Rubila na Maksimiru. Ne znam ko je broj 24, desni bek, kriminalan danas. Sopic igra ko navijen, a uz njega najsvjetlije tocne su bili Havojic i Bule. Kelava takoder spasio par odlicnih sansi.
Nego, nek mi kaze neko ko cesce ide na Lokose, jel to inace tak puno ljudi il je to samo sad na Hajduku?
larsson wrote:Kakva golcina Rubila na Maksimiru. Ne znam ko je broj 24, desni bek, kriminalan danas. Sopic igra ko navijen, a uz njega najsvjetlije tocne su bili Havojic i Bule. Kelava takoder spasio par odlicnih sansi.
Nego, nek mi kaze neko ko cesce ide na Lokose, jel to inace tak puno ljudi il je to samo sad na Hajduku?
Users browsing this forum: Srednjaki and 1 guest