Hrvatska nogometna liga

Rasprava o svim sportovima. Nogomet, rukomet, košarka, tenis, skijanje, odbojka, vaterpolo...

Re: Hrvatska nogometna liga

Postby oKRamxII » 05 Mar 2010, 15:42

tuks wrote:Mislim da sam odmah rekao da je čovjek cirkusant... :P

Da, samo šteta je što nije ostao... Cirkusanti su uvijek dobrodošli u cirkus kao Sesvete xD
oKRamxII
gold member

Postby Dexxa » 06 Mar 2010, 16:49

Ovaj Varteks će do kraja sezone poslužiti svima za napucavanje....jer ako nisu mogli ovu devastiranu Istru pobjediti kod kuće onda neće nikoga do kraja sezone....a Istra igrala bez Traorea, Markovića i Chaga.....igrao je Tadić koji ima 36 godina jer nisu imali s kim skrpat veznu liniju....i Varteks uspije to spušit...
Dexxa
gold member

Postby larsson » 06 Mar 2010, 16:55

Bas sam htio igrat na kladionici X2, al bi me sjebali Medimurje i Rijeka. Svakak preporucam dvoznake il ciste tipove kontra Varteksa ubuduce.
"Do Hrvata i Hrvatske ne ima kukavna naroda ni nesretne zemlje. Ovaj narod nije za drugo van da čim prije propadne ter da ne bude samo na neprilici sebi i drugima. Tu ne ima ljudi, ne ima značajeva: ne ima ništa osim hrđe." - dr. Ante Starcevic
larsson
platinum member

Postby Postar » 06 Mar 2010, 18:16

I sad neka netko nesto kaze protiv Zubaka. Srusio je Međimurje :D
Ivanković, moj brat Zoran i ja smo tri tijela i jedna duša.
Postar
platinum member

Postby Serpico » 06 Mar 2010, 20:05

Dexxa wrote:Ovaj Varteks će do kraja sezone poslužiti svima za napucavanje....jer ako nisu mogli ovu devastiranu Istru pobjediti kod kuće onda neće nikoga do kraja sezone....a Istra igrala bez Traorea, Markovića i Chaga.....igrao je Tadić koji ima 36 godina jer nisu imali s kim skrpat veznu liniju....i Varteks uspije to spušit...

šteta za varteks, ipak je to klub sa nekim rezutatima i tradicijom...
bolje do grla u govnu, neg s govnom u grlu
Serpico
gold member

Postby Bobo » 08 Mar 2010, 19:21

Nakon najave rušenaj svih mogućih rekorda u pobjedama, Hajduk nagradio Špacu i produljio ugovor do ljeta 2011.

A kao znak povjerenja u uspješnu suradnju, zadržali su pravo raskinuti ugovor već ovo ljeto.
Bobo
silver member

Postby rogi 83 » 08 Mar 2010, 19:28

Bobo wrote:Nakon najave rušenaj svih mogućih rekorda u pobjedama, Hajduk nagradio Špacu i produljio ugovor do ljeta 2011.

A kao znak povjerenja u uspješnu suradnju, zadržali su pravo raskinuti ugovor već ovo ljeto.

Čudim se da još nisu počeli pričat o naslovu prvaka. :roll:
rogi 83
bronze member

Postby Purger » 08 Mar 2010, 23:18

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=18882 Intervju s Pinterom

"- Tko je novi trener? Goran Jerković?On je najljeniji čovjek na svijetu."
" Bio sam na mnogo mjesta, ali ovakav klub još nisam vidio. Tu jedan čovjek radi, dok ostali samo pričaju i piju kavu."
O budućnosti Croatije...
"Sa mnom bi ostali u Ligi, ostalo ne želim komentirati. Jedino mi je žao zbog momčadi, koja nije tako loša, iako su vezni i napadački red preslabi za bilo koju ligu"
Purger
silver member

Postby konj » 09 Mar 2010, 00:26

zato su im i kafici u njemackoj prazni...osim ako oces razgovarat s penzijonerima koji cekaju svoju smrt
/modric je bio dinamo\
konj
silver member

Postby Srednjaki » 13 Mar 2010, 18:23

Cibalia je nakon 20 kola primila 9 golova. Da ne kažem da su 6 bodova iza Dinama. To se zove raditi dobar trenerski posao.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby Srednjaki » 13 Mar 2010, 21:26

Ha ha, kako su se Đalović i Fernandez posvađali oko slobodnjaka... I naravno, Đalovićev udarac nije došao dalje od zida.
da sad ne duljim trenutno je forum preloš, a znam dosta o dinamu, ali ga preloše promovirate trebate novi izgled npr. da vam je dinamov grb a ne ko neki blokovi itd... Forum je z brda z dola užas...
Srednjaki
tuks wannabe

Postby oKRamxII » 13 Mar 2010, 21:38

Ali pravi smijeh mogli smo vidjeti 5 minuta ranije xD
oKRamxII
gold member

Postby larsson » 13 Mar 2010, 22:01

Pa naravno da su oni primili gol u 87. kad sam ih ja stavio na listic.
"Do Hrvata i Hrvatske ne ima kukavna naroda ni nesretne zemlje. Ovaj narod nije za drugo van da čim prije propadne ter da ne bude samo na neprilici sebi i drugima. Tu ne ima ljudi, ne ima značajeva: ne ima ništa osim hrđe." - dr. Ante Starcevic
larsson
platinum member

Postby Dub91rava » 13 Mar 2010, 22:05

Jel ono Sharbini najavljivao 5 komada Rijeci :D
Tko visoko leti...
Dub91rava
bronze member

Postby marko1210kc » 13 Mar 2010, 22:16

Dub91rava wrote:Jel ono Sharbini najavljivao 5 komada Rijeci :D
Tko visoko leti...

Još da nekaj i napravi... :P
Sebičan je u p...m...
marko1210kc
gold member

Postby Serpico » 14 Mar 2010, 00:12

armada u splitu, fora transparent

Image
Serpico
gold member

Postby Saber » 14 Mar 2010, 17:51

Drago mi je da jedna momčad kao što je Cibalia drži kontinuitet odličnih rezultata.

Hajduk nije nešto posebno, ali igraju brže i agresivnije od nas. Sad laganini pljuvanje po našima u medijima, pa nek se zainate sljedeće 2 tekme.

NA začelju je isto zanimljivo. Zasigurno iz lige ispadaju Sesvete i Varteks.
U petak 17.00h igraju Zagreb i Istra, mogao bih svratiti u Kranjčevićevu i drastično povećati broj gledatelja :D
Danas je na svijetu puno ljudi, ali malo čovjeka. (menadžer Nikolić)
Saber
silver member

Postby kpain16 » 15 Mar 2010, 23:40

Šokirani stariji Sharbini: Poklepović me javno podcjenjuje i omalovažava

'Nikoga ne tretiram s manjkom dužnog poštovanja pa se valjda ni mene ne bi smjelo javno podcjenjivati i omalovažavati. I to ne kao igrača nego, daleko teže, kao čovjeka'

Ahmad Sharbini je napadača u naponu snage (26 godina), igrača koji je utrpao preko 70 HNL-golova, koji je prošle sezone igrao najbolji nogomet u životu. U međuvremenu, Ahmad je postao - “nula”. Iznenada je, preseljenjem 300-tinjak kilometara južnije, zaboravio sve.

- Tužan sam, nezadovoljan - veli Ahmad Sharbini kojem na prvu i nije bilo do priče - S obzirom na status u Hajduku, razloga zadovoljstvu ionako nisam imao, ali ovo je korak dalje. Nikoga ne tretiram s manjkom dužnog poštovanja pa se valjda ni mene ne bi smjelo javno podcjenjivati i omalovažavati. I to ne kao igrača nego, daleko teže, kao čovjeka.

Je li se sada već legendarni dijalog o penetraciji i ekstazi dogodio onako kako trener veli?

- Je, ali naravno da sam shvatio kakva je to komunikacija pa sam mu odgovorio ironično, “Ne znam”. Ja sam shvatio na koji način razgovara sa mnom, on nije onakav kako ja razgovaram s njim pa je nešto što inače ni ne bi smjelo izaći van zidova svlačionice, završilo na novinskim recima i to u potpuno pogrešnoj interpretaciji. Ne, nisam tražio razjašnjenje. Jučer smo trenirali, profesionalno sam obavio svoj posao i to je sve.

Image
The beginning of wisdom is found in doubting; by doubting we come to the question, and by seeking we may come upon the truth.-P.Abelard
Football hooligans? - well, there are 92 club chairmen for a start.-B.Clough
How did the cat get so fat?
kpain16
Moderator

Postby LuxAngelus » 19 Mar 2010, 19:07

Tih 11 bodova velika je razlika koja sigurno nije došla slučajno. Vjerujem da je u Dinamu manji pritisak javnosti i navijača. Modre pritišće Mamić, a na utakmice im dolazi po 3000 ljudi, čak i s besplatnim ulazom. U Hajduku je puno veći pritisak. Ne mogu reći zašto, ali kod nas su očekivanja iznimna, tvrdi Čop.

Duje nam je upravo otkrio zašto je Dinamo prvak i zašto su Šibenik, Cibalia i Karlovac(bravo za 1-0 u Zaprešiću) ispred Hajduka.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby Serpico » 19 Mar 2010, 19:36

zagreb opet prosuo 2 boda doma. i onda nek netko veli da onaj štimac ima blage veze o nogometu?
za hnl, imaju super igrače(vuga, ljubojević, jeffton, tokić, skender, abdurahimi), imaju najjače uvjete za treniranje u hrvatskoj a završili buju u 2. ligi.
mislim da je tam još gora situacija neg u sesvetama kaj se tiče forsiranja nekih igrača; u prvoj ekipi su sin predsjednika i sin prošlog trenera-danas šefa omladinskog pogona(medić & pavlović), od svih "domaćih" igrača iz zagrebove škole u 1. ekipi, 75% njih je iz rodnog kraja otkud im je el presidente(nek se ovo ne protumači kao rasizam,al smrdi na protekciju),a igrači kaj su nekaj valjali u toj ekipi zadnjih par godina(npr. labudović, parlov) su stavljeni na tribine ili su ih se rješili na krajnje smiješan način...

klub je u zadnje 3. sezone zaradil lovu i na mandži, vrdoljaku, ibričiću, mujdži, a nikog nisu doveli(doveli igrače koji su slobodni), a gdje su pare?
i naravno, grad ih već godinama financira na razini cibone & rk zagreba, mada nisu po rezultatima za stavit u istu rečenicu sa tim klubovima. i plus kaj im je sređen nogometni kamp.

a da ne pričamo o enđlsima, koji su postali više anarhističko-komunistička partija neg normalni navijači...

quo vadis, nk zagreb? :)
Serpico
gold member

Postby Srednjaki » 19 Mar 2010, 19:49

Nepravedan si prema Štimcu, ipak je s druge strane bio Vulić.
Srednjaki
tuks wannabe

Postby LuxAngelus » 19 Mar 2010, 22:37

Serpico wrote:zagreb opet prosuo 2 boda doma. i onda nek netko veli da onaj štimac ima blage veze o nogometu?

klub je u zadnje 3. sezone zaradil lovu i na mandži, vrdoljaku, ibričiću, mujdži, a nikog nisu doveli(doveli igrače koji su slobodni), a gdje su pare?
i naravno, grad ih već godinama financira na razini cibone & rk zagreba, mada nisu po rezultatima za stavit u istu rečenicu sa tim klubovima. i plus kaj im je sređen nogometni kamp.

E sad, ruku na srce kad bi se sve gledalo po rezultatima bi VK Mladost dobivala najviše, kao ono, mi smo među top 8 LP, Europe...svijeta :D
Doduše ne kažem da ne bi trebali imati bolje rezultate, jer bi, odmah nakon Dinama su najviše financirani iz gradksog proračuna u ligi, a još za razliku od Dinama imaju stadion s krovom i kamp, naravno oboje darovano od grada. A gledajući im rezultate se lako vidi činjenica da otkad je Medić u Zagrebu, imaju samo 1 plasman u Europu i to u intertoto di su se svjetski obrukali.

Ne znam, meni su čak bili simpatično donedavno, al nemrem navijat za klub di je trener Štimac da ga ubiješ.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby LuxAngelus » 20 Mar 2010, 17:31

Cibalia kiksnula, ako se to da nazvat kiksom s obzirom da su igrali cijelu utakmicu bunker, a do ove utakmice očajan Varteks pogodio 2 stative, prazan gol i par super izglednih šansi. Znam da ih nitko ni ne smatra rivalom, al eto, kakvi god da jesu, drugi su, vjerojatno 8 bodova iza nakon današnje utakmice.
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

Postby larsson » 20 Mar 2010, 18:23

Kakva golcina Rubila na Maksimiru. Ne znam ko je broj 24, desni bek, kriminalan danas. Sopic igra ko navijen, a uz njega najsvjetlije tocne su bili Havojic i Bule. Kelava takoder spasio par odlicnih sansi.

Nego, nek mi kaze neko ko cesce ide na Lokose, jel to inace tak puno ljudi il je to samo sad na Hajduku?
larsson
platinum member

Postby 19Borat90 » 20 Mar 2010, 19:07

larsson wrote:Kakva golcina Rubila na Maksimiru. Ne znam ko je broj 24, desni bek, kriminalan danas. Sopic igra ko navijen, a uz njega najsvjetlije tocne su bili Havojic i Bule. Kelava takoder spasio par odlicnih sansi.

Nego, nek mi kaze neko ko cesce ide na Lokose, jel to inace tak puno ljudi il je to samo sad na Hajduku?

Desni bek je Herceg.
I have a lot of memories of places where I have been
But I can't remember that anything is like home.
VRATITE NAM CHAT!
19Borat90
platinum member

Postby Postar » 20 Mar 2010, 19:36

larsson wrote:Kakva golcina Rubila na Maksimiru. Ne znam ko je broj 24, desni bek, kriminalan danas. Sopic igra ko navijen, a uz njega najsvjetlije tocne su bili Havojic i Bule. Kelava takoder spasio par odlicnih sansi.

Bio sam ti sve tekme ovog proljeca Lokomotive domace i ovo je debelo premasen prosjek. Tako da nema.
Postar
platinum member

Postby Dub91rava » 20 Mar 2010, 22:44

Jel bila iti jedna tekma di Stanko Mršić nije palio po sucima :D
"I ono tamo sad nije bio ofsajd a sudio je"...
Dub91rava
bronze member

Postby Postar » 20 Mar 2010, 23:17

Ako je ono njima bio penal onda je valjda i nas bio penal :D Takve spike. Uz Spacu sveznajuceg najmrzi mi trener.
Postar
platinum member

Postby Serpico » 27 Mar 2010, 18:31

mislim da možemo svi reći da je zahvaljujući antitalentu štimca i privatnoj prčiji precednika medića, nk zagreb od iduče godine u 2.ligi.

jedino se mogu izvuć ak se iz druge lige ne prijavi dovoljan broj klubova za viši rang.

štimac se pokazao kao vrsni idiot kaj se tiče trenerskog umijeća, ne želim pomišljat kaj bi se desilo da je nedo bog on preuzeo repku.
Serpico
gold member

Postby LuxAngelus » 27 Mar 2010, 18:48

- Ovo mu je najbolja utakmica od kad je došao. Svaki dan napreduje i ako ovako nastavi postići će pravu cijenu na tržištu.

O Anasu. Ovi su od nas gori, nije bitno da će im donijet rezultate, bitna je cijena na tržištu i to nakon asistencije protiv Varteksa :D
Banana republica
LuxAngelus
tuks wannabe

PreviousNext

Return to Sport