znači ovdje objavlujte novinarska sranja i bisere
evo za početak
http://birtija.24sata.hr/?p=399#comment-123262
dovoljno je pogledati komentare(1 je moj
A reshuffled Milan side fell 2-0 in Spain to Sporting Gijon in their final pre-season friendly test.
The Rossoneri were still without the injured Marco Borriello, Kaka, Alessandro Nesta and Brazilians Alexandre Pato and Ronaldinho.
Once again, teenager Alberto Paloschi was the only available striker, although Kakha Kaladze, Paolo Maldini and substitute Emerson made their comebacks from long-term lay-offs.
Gijon opened the scoring after 24 minutes with Barral's free header and completed the victory through a Slaven Bilic free kick in the final stages.
The City of Gijon trophy goes to the home side and Milan return to Italy hoping to begin a new era with Ronaldinho and Andriy Shevchenko.
Sporting Gijon: Sánchez; Sastre, Iván Hernández, Jorge, Canella; Míchel, Matabuena; Pedro, Kike Mateo, Diego Castro; Barral.
Milan: Abbiati; Zambrotta, Kaladze, Maldini, Jankulovski; Cardacio, Pirlo, Flamini; Brocchi, Seedorf, Paloschi
fastidious wrote:jadno je da se ni na jednom portalu slavenu ne pridodaje nikakva paznja...a slaven je to mozda vise zasluzio od dinama i hajduka
Morsko Pseto wrote:nepismen ispadas ti....bar kolko ja znam...
Morsko Pseto wrote:nepismen ispadas ti....bar kolko ja znam...
piwotman wrote:
" ćete vidjeti" je u hrvatskom jeziku je Futur 1. koji se tvori od nenaglasenog oblika glagola htjeti i infinitiva.
Nenaglaseni oblici glase
ću
ces
ce
cemo
cete
ce
Exil-Boy wrote:Peruanci su imali više prilika tijekom utakmice, ponajviše zahvaljujući aktivnom Nolbertu Solanu. Kad su se malo umorili, Esteban Cambiasso je u 84. minuti doveo goste u vodstvo na asistenciju Messija.
U četvrtoj minuti sudačke nadoknade domaći je branič Juan Vargas pretrčao od svog šesnaesterca 70-kilometara u sprintui centrirao za gol Johana Fana.
http://sportal.vecernji.hr/vld/sportal/ ... 8/index.do
oh moj boze... zar je tesko procitati tekst prije nego sto ga objave....
pynko wrote:T.Židak:
Unatoč ismijavanju otočkih medija, Fabio Capello je pokazao da je velik trener. Nanjušio je slabu točku hrvatske momčadi na lijevoj strani i preko Danijela Pranjića i potpuno indisponiranog Ivana Rakitića stvarao stalnu “frku” pred našim golom. I prvi gol smo “progutali” nakon pogreške Danijela Pranjića, no takve se pogreške na velikim utakmicama događaju i zbog toga mladog igrača ne treba osuđivati.
Tek toliko....Pranjić je u 28 godini....
Users browsing this forum: malenazgb and 1 guest